DK: Gréczy Zsolt jogerősen pert nyert a Pesti Srácok ellen

2020. július 29. 10:37
A másodfokú bíróság ítélete szerint a felperes üzeneteit, magatartását a szó köznapi értelmében véve, zaklatásnak minősíteni nem lehet.

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete helyreigazításra kötelezi a Pesti Srácok szerkesztőségét a 2019. december 13. napján megjelent „Megszólal a Mi Hazánk munkatársnője, akit hetek óta zaklat levakarhatatlanul Gréczy Zsolt (PS-video-frissítve)” című cikk kapcsán, szerepel a Demokratikus Közlemény közleményében. A tárgyalás során kiderült, hogy a DK országgyűlési képviselőjét nyilvánosan megvádoló országgyűlési alkalmazott, Palányi Nóra eltagadta, hogy ő kezdeményezett kapcsolatfelvételt Gréczy Zsolttal, és sem ő, sem a Fidesz-közeli médiatermék nem tudta bizonyítani a zaklatás tényét. Korábbi állításaiba Palányi többször belezavarodott, volt amelyikre azt mondta, lehet, hogy rosszul emlékezett. A másodfokú bíróság ítélete szerint a két fél közötti, alig pár napos levelezés kapcsán „a felperes üzeneteit, magatartását a szó köznapi értelmében véve, okszerűen zaklatásnak minősíteni nem lehet. Az alperesi írás szerinti szexuális jellegű zaklatásként való ábrázolás, leírás pedig egyértelműen valótlan tények híresztelésének minősül.”
 A hazugság lelepleződött, az ítélet ellen már nincs fellebbezési lehetőség – írja a párt.

Gréczy Zsoltot a perben a Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Iroda képviselte.

(MTI-OS)
 
 

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Diktatúra, kétségtelenül.

Liberális értelmezés szerint, jó, jó, nem történt meg, de megtörténhetett volna. Gondolom, nem baj, ha átveszem ezt az érvelést.

Aki kiteszi a nyilvánosság elé magányos örömszerzésének végeredményét, az elve egy aberrált fazon és arról többet is el lehet képzelni. Az már elég satnya eredmény, hogy az áldozat valamiért nem mer kiállni az mellett, amit először mondott, ezért a megtörtént eseménynek pusztán a minősítésével lehet operálni. A minősítés pedig nem jelenti azt, hogy nem történt semmi.

Czeglédy pedig teljesíti amit kell, mert csak addig van biztonságban, amíg szükség van rá.

Ha Gréczynek nincsenek aberrált dolgai, ami arra mutat, hogy orvosi eset, akkor hihető lenne, hogy alaptalanul vádolják.

Egyébként hol vannak ilyenkor a lelkes feministák, a női nem felkent védelmezői, akik már egy ferde tekintetben is zaklatást tudnak felfedezni? Ja, ez most nem illik bele az általuk előadott narratívába.

Erről van szó. Gréczy viselt dolgai alapján, ha másról lenne szó, már lelkesen bizonygatnák a zaklatás tényét.

Oké. Tehát a hölgy tett arra utaló jelzéseket, hogy szívesen kapna egy faszkiverős videót a Zsoltitól, és Zsolti csak udvariasan eleget tett a hölgy kívánságának. Így már tényleg minden egészen más. Ezzel tisztázódott, hogy Zsolti makulátlan erkölcsi nagyságához nem férhet semmi kétség.

Megnéztem ugyanennek a hírnek a kommentjeit a DK-s facebook oldalon. Az összes DK-s kommentelő azt hiszi, a bíró azt állapította meg, hogy nem volt faszkiverős video.

A témával kapcsolatban itt olvasható a PS írása az elsőfokú ítélet után.

Csak azt nem értem, hogy miért a PS az alperes, amikor ők csak közölték Palányi Nóra állítását.

Valban ezen az oldalon nincs ilyen. Kétségtelen, hogy Gréczy az önmagát szuper európainak tartó DK képviseletében, az interneten nyilvánossá tett maszturbálással szintet lépett. Magának Európának is feljebb tette a mércét, mert van ott most sok minden, ami átjött Amerikából, de a magyar élcsapatot még nem tudják követni. Talán arra várnak, hogy Gyurcsány személyes példával erősítse meg Gréczy iránymutatását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés