A cél a szigorú menetrend szerinti újraindítás

2020. május 19. 7:13
Az aktív fertőzöttek 45%-a , az elhunytak 62%-a, a gyógyultak 46%-a budapesti.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3556 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg. Ezzel 467 főre emelkedett az elhunytak száma, 1412-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból – közölte a koronavirus.gov.hu kedd reggel.

Hozzátették, hogy a védekezés második szakaszában vagyunk. Ez nem a járvány végét jelenti, hiszen a vírus továbbra is terjed. Hétfőtől vidéken és Pest megyében újabb enyhítések léptek életbe, és a fővárosban is megszűnt a kijárási korlátozás, de továbbra is fontos az általános óvintézkedések betartása. A kórházi ellátások is fokozatosan újraindulnak – írták.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Talán az egy különbség, hogy ha mégis beindul a járvány, mi azonnal behúzhatjuk a vészféket. A magyarok már szegények annak is örülnek, hogy utcára meg templomba mehetnek, nemhogy iskola meg idősotthon-látogatás. Ha mégsem lehet, mert baj van, akkor meg mégsem lehet.

Halottakon mondjuk nem röhögnék, de ha a 2020 évi mérleg az lesz, hogy nálunk jóval kevesebb az elhunyt, mint a svédeknél, akkor bennem büszkeség azért lesz.

Most még nincs eredményhirdetés, de azért már ehhez közeledünk ám!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés