Szél Bernadett a dudálásról

2020. április 29. 12:03
A politikus most épp az ATV-ben nem érti, mi zajlik „ebben az országban”.

Szél Bernadett az ATV-ben beszélt a Momentummal együtt szervezett autós-dudálós demonstrációról. Múlt héten még csak a Clark Ádám térre szervezték, tegnap pedig országossá tették. A politikus szerint abszurd a történet, pedig az indokolatlan hangjelzés használata elég megfogható magyarázat az igazoltatásra – kivéve szerintük. A videóból kiderül az is, hogy tüntetés van, de még sincs tüntetés. Szél Bernadett szerint „zavarja Orbán Viktort, hogy az emberek nem maradnak csöndben”. Ugye milyen egyszerű? Nézzék meg az egészet, megéri.

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez tényleg egyre durvábban nyomja a leszbika outfitet. Megvan még a férjura, mert ha igen, akkor nagyon rendbe kellene már szednie az asszonyt? Jellemzően a kielégítetlen nők fordulnak így ki magukból. Bár - legyünk őszinték, uraim - kinek lenne közülünk kedve és gusztusa kielégíteni Bernikét?

Mindent leamortizál, amiben elvegyül.

Azért az ATV-s amazon szakmai teljesítménye is bámulatos ám. Zsák a foltját. Kétszer ugrottam neki, de a két mélyhangra ereszkedő, duruzsoló némber szentimentális tereferéje totál agyzsibbasztó, úgyhogy elaldutam. Lefogadom, ha a mandiner nem szemlézi, a kutya se nézi.

Az ATV igazi moslék-ellenzéki kloákává büdösödött. Mint egy kiszáradt, és csak alkalmasint öblített csatorna: az alagsori idióták mikrofontartója. Már nem is tudom, mikor láttam alaposan elkészített, szakmailag is tartalmas riportot vagy beszélgető műsort.

Ha már azzal az igénnyel lépnek fel, hogy az ellenzéknek akarnak fórumot nyújtani, akkor miért nem képesek összehozni egy ütős, jól felkészült programot?

NÉZI MÉG VALAKI ezt a produkciót? Érdekli is valakit Szél Bernadett? A facebook-lapján egy-egy hisztériás, like-vadász poszt alá ha összehoz ezer emojit, akkor az már kimagasló eredmény.

Utolsó kérdésem: a fordászánál is felteszi a szájvédőt?

Hadházy és Szél sokat sündörgött már eddig is a Momentum környékén. Most a Momentum csatlakozott fel hozzájuk. Látok rá esélyt, hogy előbb utóbb a Momentumban kötnek ki.

Szélnek és Hadházynak a célja ezzel a hiperaktív viselkedéssel eddig is az lehetett, hogy képben maradjanak, ne tűnjenek el a süllyesztőben. Főleg addig ne, amíg nem tagjai egyetlen pártnak sem.

Dilinkóv pajtást már tavaly lenyomtam a pöcébe a magafajta káderek közé, csak a válaszokból sejtem, mennyire hiperaktív lehet. Képzelem, ahogy nagyüzemben ontja magából a trágárságot és primitívséget. A víruskrízis alatt erősen fokozódott a félelmük és frusztrációjuk, és talán unatkoznak is, mert nem lehet tüncizni.

Egész össz-ellenzéki baktériumtenyészet már a mandi fóruma, kémcsőben sem rajzolódik ki látványosabban a moslék-koala mentális összállapota. Ha nem volna ennyire közönséges, még mulatságos is lenne - de így. Szánalom.

Nem biztos, hogy bárki is biztosít nekik helyet a listáján. Minden parlamenti székért egymás torkának esnek majd az osszefosásnál.

Valaki mondja meg ezeknek, hogy Ausztráliában soha semmiféle dudáló, fetrengő, ajtóról visszapattanó, parlamentben sípoló politikussal nem találkoztam. (Sőt olyannal sem, aki alkoholos pohárral a kezében lett volna lefényképezve.)

No, ez nem egészen így van. Vedd elő a kreszkönyvet és nézz utána,
hogy mit szabad és mit nem.

Hirtelen azt hittem, hogy ez a Gyurcsányné. :))))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés