Puzsér: A kapitalizmus történetének legnagyobb válsága vár ránk

2020. április 10. 17:03
A publicista a járvány következményeiről osztotta meg gondolatait.

Puzsér Róbert Nagy Mártonnal beszélgetett a koronavírus-járvány lehetséges politikai, gazdasági és társadalmi következményeiről.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Számtalan spekuláció van a járvány után jövőről. Mint minden futurológia, ezek is nagyon feltételes módon képesek csak valamit mondani arról, ami vár ránk. Egy biztos: Krisztus feltámadott, s ezért ha hitben-szeretetben élünk, akkor az életünk csak jól végződhet!

Nyolc percet hallgattam meg. Ennyi elég volt a szokásos hadovából.

A médiát a ferdítések, csúsztatások, valótlanságok a múltban, a jelenben is uralták, uralják. A jövőben is így lesz. Nemcsak a kattintásokért, hanem a cselédtempóért is, amely ilyen-olyan érdekeket elégit ki, szolgál.

Nem ismert a mostani járvány vírusa. Egyelőre még találgatás van. Nem ismert az sem, hogy a gyógyulás után milyen szövődményei lehetnek. A korábbi vírusos betegségekre van gyógyszer. Azt is tudjuk, hogy amennyiben nem kezelik súlyos szövődményei lehetnek. Ezért nem szabad lebecsülni, de túl dramatizálni se.

Ami a gazdaságot illeti. A mostani járvánnyal kapcsolatos gazdasági problémák semmiben sem hasonlítanak az 1929 évben kezdődött világválságra. Az 1929 évben kezdődő válság a 2009 válsághoz hasonló.
A világban elégséges forrás van amivel a gazdaságos újraindíthatók. Ha pedig újraindul, akkor a fogyasztás is újra növekszik. Ez pedig egymással kölcsönhatásban van.
Ami viszont figyelmeztető, hogy a jövőben jobban kell figyelembe venni, hogy egy ország gazdasága milyen mértékben kapcsolódik egy másik ország gazdaságához. Ennek problémáját láthatjuk amikor termékeket, alkatrészeket máshonnan kell importálni és ha ebben az országban gazdasági válság keletkezik, ez súlyos károkat okozhat a fogadó ország gazdaságában. Ha tágabban vizsgáljuk akkor látni fogjuk, hogy ez a globalista elképzeléseknek a következménye.

Puzsérral időnként egyet lehet érteni, így most is!


Egy pusztító kór tombol. A neve: Médiavírus

A MÉDIAVÍRUS rendkívül veszélyes az egészségünkre! Óvakodjunk tőle és minimalizáljuk a kontaktus lehetőségét is!


A MÉDIAVÍRUSSAL fertőzöttek száma, csaknem 100%-os a világban, pedig egy kattintással azonnal elpusztítható!

Amikor azt írtam, hogy egyet lehet vele érteni, még csak a videó elején jártam. Végignézve, azért van néhány dolog amivel lehetne vitatkozni.

Mintha kezdődő alkoholizmus kibontakozását figyelhetnénk meg Puzsin. Vagy már régóta ilyen? A fiatal Horn Gyulára emlékeztet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés