Egyre több a repedés ezen a hiteltelen, erkölcstelen rendszeren

2020. március 2. 13:31

Szél Bernadett
Facebook
Félnek Grétától? Meg a civilektől? És attól, hogy nem sikerült mindenhol mindenkit megvásárolni? Félnek mindentől és mindenkitől, ami és aki hiteles?

„A magyar közmédia tévés és egyéb újságírói egy rakás alapvető témával csak előzetes engedélykérés után foglalkozhatnak, ha pozitív választ kaptak. Ezek között van bármi, ami Greta Thungerg klímaaktivistával kapcsolatos, de a cenzúrázott területek közé tartoznak az EU és Brüsszel politikája, az egyházi ügyek és a migrációs hírek is. »Ez lenne tehát az úgynevezett erős Fidesz«?

Félnek Grétától? Meg a civilektől? És attól, hogy nem sikerült mindenhol mindenkit megvásárolni? Félnek mindentől és mindenkitől, ami és aki hiteles? Van is okuk rá. A világ változik. Komoly igény van a zöldpolitikára szerte a melegedő bolygón — én a miniszterelnökkel ellentétben nem múlt héten tartottam az első zöld tematikájú sajtótájékoztatómat, úgyhogy pontosan látom, milyen mélysége, összefüggésrendszere és elemi ereje van a zöld követeléseknek. Egy ideig megpróbálhatják egy rakat megfélemlített, bezsarolt vagy szervilis emberrel közpénzből finanszírozva eltakarni a valóságot az ország elől, de egyre több a repedés ezen a hiteltelen, erkölcstelen rendszeren.

És még egy: szeretném, ha ezt a cikket a Fidesz szavazói is elolvasnák — egy pillanatra ugyanis fellebbent a fátyol arról, hogy készítenek nekik alternatív valóságot abban a rendszerben, ahol a béke és biztonság hamis ígéretével, a szavazataikért cserébe kirabolják őket is. Ez a valóság.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyugi! Minden fb írásod megjelenik a mandineren.
Te szoktad olvasni a fideszesek reakcióit? Bizonyára nem.
Tényleg nincs béke és biztonság, mert a hódok tizedelik a faállományt, és mivel védett állat, nincs mit tenni. Sétálsz az erdőben, egyszer csak rád esik egy fa. Vagy amikor kajakozol a vízben esik rád.
A példák valóságosak. Megtörténtek.
Nem lehet újat ültetni, mert nincs miből és különben sem érdemes, mert azt is elrágják.
Te mit tennél? Védett állat, viszont kötelességed lenne pótolni a szétrágott fákat.

Ez politikus?
(Egy fidesz szavazó elolvasta.)

Vsz. csak arról van szó, hogy nem kell annyit foglalkozni a kisasszonnyal. Sok szó esett már róla.

Bernike, a repedések a te sarkadon vannak.

Tök jól kiegészítetted. :) Így kerek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés