Credo: LMBTQ-propagandát tol a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány

2020. január 16. 1:22
Kanadában pedig teljesen szülőellenessé váltak az iskolák.

Két fiú is lánnyá operáltatta magát egy osztályban Kanadában. „Elhitték a propagandát és nem volt szülői visszatartó erő. A világ legújabb hazugsága magával sodorta őket. Most már sem, mint nő, sem, mint férfi nem tudnak létezni. Ki lehet mondani, emberi mivoltuktól fosztották meg őket” – idézett egy Kanadából hazatelepült négygyermekes családanyát Földi-Kovács Andrea a Hír TV Credo című műsorában.

Szakállas Katalin, négygyermekes családanya - akinek könyvéből a műsor elején Földi-Kovács Andrea idézett – a Kanadában tapasztaltakról könyvet is írt Anyának lenni Kanadában címmel. A szerző megjegyezte, hogy négy gyermeket nevelni sehol sem könnyű, de Kanadában végképp nem az.

Kanadában kiskortól egyetemig kötelező tananyag a gender, az LMBTQ-érzékenyítés, az iskolákban pedig eluralkodott a szülőellenesség, a szülő ugyanis csak maradi lehet. Ha egy kislány például vonatozik az óvodában, akkor rögtön elkezdik az átműtő procedúrát. 

A műsor második részében Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa volt a vendég, akivel a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány vidéki iskolákban való terjeszkedéséről szól, amelynek Yelon nevű honlapja az LMBTQ-ideológia advokátora, s a Kanadában már szétterjedt transzideológiát is terjeszti. Ennek ellenére mégis gyermekvédelmi programot vihetett az alapítvány a pannonhalmi bencés gimnáziumban. Ennek okai is szóba kerültek a műsorban.

Összesen 149 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mert van pénz és van föld. Ennyi.

Ja, és mert az ottani társadalom jólétét és gazdasági stabilitását - még mindig - azok a telepesek és utódaik biztosítják, akik hisznek a családban, az értékekben, az identitásban, szeretik az anyanyelvüket (franciát, angolt, egyebet), esetleg konzervatíve ápolják az olasz, angol, francia ír, svéd, német, magyar stb. kultúrát.
Nem utolsó sorban a sok gyereket termelő és saját iskoláikban nevelő mormonok.
Ezek nem kis része, ha meg van rá a gazdasági alapja, otthon tanítja a gyerekét, Kanadában ugyanis SZABAD.

Akik lilára festett hajjal, szakállal, bőr- és csillámfecnikkel vonaglanak az utcákon, hisztériázzák tele a közteret, erre nem képesek, max. szavaztatni lehet őket.

"Szakállas Katalin, négygyermekes családanya - akinek könyvéből a műsor elején Földi-Kovács Andrea idézet..."
Azért valljuk meg, a humor néha onnan jön, ahonnan nem várnánk...

Mentek volna a cigányok tömegesen, csak sajnos ott sem kellettek.

"Ez csak akkor derült ki számunkra, amikor fiunknak egyik alkalommal ellentmondtunk, s nem engedtük el őt bulizni. Akkor előrukkolt mindazzal, amit az iskolában tanult: hogy neki milyen jogai vannak, s megfenyegetett minket, hogy ha nem engedjük el őt, akkor kihívja ránk a rendőrséget, mert az iskolában tanulta, hogy milyen számon lehet a szülőket feljelenteni. "

Ezzel az őrülettel indult el nyugatról, a világ, és az emberiség tönkretétele. Egyébként hatásos.
Mondjuk, ha egyszer nyugaton muszlim világ lesz, akkor jön rájuk az igazi feketeleves! Nem valószínű, hogy tiszteletben fogják tartani a muszlimok az olyan törvényeket ahol a gyerekek szülőket jelentgetnek fel, mindenféle ellenőrizhetetlen "eset" miatt. Erre mérget vehetnek.

Teljesen igazad van. Nem maguktól találják ki, és így bomlasztják a családokat módszeresen.
A Németországban élő testvérem mesélte, hogy annak idején (rég volt), az unokahúgom, fülig érő szájjal mesélte, hogy most mondták az iskolában, hogy fel is jelenthetjük a szülőket, ha valami "olyat" tesznek ami neki nem jó, és ez a németeknél így van.( Akkor már kb. három éve kint éltek)
A bátyám pedig azt válaszolta: lehet, hogy a németeknél ez így van, de te egy magyar kislány vagy, én pedig egy magyar apuka, és ha szemtelenkedsz. akkor bizony el fogom verni a fenekedet, ezt jól jegyezd meg! Hatásos volt. Nem próbálkozott. :))

Tényleg az ember esze megáll, ennyi elmebetegség láttán. Sajnos a világ rohamtempóban rohan a vesztébe.

Pontosan. Ezekkel nem az a baj, hogy hülyék, hanem, hogy ennyire!

Egy vérlibsi rezidens trollal akarsz ilyen lingvisztikai diszkussziót kezdeményezni?? :-D

K betút írtál? Ha hiba lenne esetleg akkor "Errare humanum est".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés