Salvini mellett tüntettek Budapesten

2019. október 19. 17:47
Bayer Zsolt publicista hirdetett szolidaritási tüntetést az olasz nagykövetség elé.

Rengetegen jelentek meg az olasz nagykövetség előtt a Matteo Salvini mellett meghirdetett szimpátiatüntetésen – írja az Origo. Az eseményt Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet főmunkatársa, a Hír TV Bayer Show-jának házigazdája hirdette meg. A demonstráción a Hír TV szerint Bayer Zsolt úgy fogalmazott: az olasz hazafiak megérdemlik, hogy a magyar hazafiak kiálljanak mellettük és értük ebben a történelmi pillanatban.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

(Origo)

Összesen 338 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ATV és a Klubrádió egyenes adását néztem és hallgattam, fantasztikus, ahogyan a magyar balliberális média zászlóshajói felsorakoztak Salvini mellett. A zsidóság számára ez a lenni, vagy nem lenni kérdése, mármint Európában.....vagy mindnyájan hazamegyünk.

meglepő volt, hogy az ATV és a Klubrádió egyenes adásban közvetítette a Nemzeti Vágtát, alakul a nemzeti konszenzus......

Döntsd már el végre, hogy hol állsz? Milánóból én a magyar konzervatív értékek mellett.

Rómában a zsidó értelmiségi Gad Lerner végig vonult a téren, s az emberek elküldték Őt......érdemtelenül, egy nagyszerű ember, de most rossz időben, rossz helyen járt. Itália felkelőben van.....

Salvini igen, Bayer igen, és legfőképpen: Orbán IGEN.

(Azt nem tudom, hogy Don Kránitz kispesti szocibűnözőt miért keverted bele ebbe a körbe.)

Te vagy az, Keller László?

hehehe

Ezt már eljátszottátok egyszer.
Szerencsére most sokkal rosszabbak a választási esélyeitek, mint 2002-ben voltak.

Persze erre vannak technikák: indulhatnak valami ernyőszervezet formájában (mittudomén Tényleg De Tényleg Mindenki Magyarországa Mozgalom néven :D), leegyszerűsíthetik pl. négyre a közös listán induló pártok számát (DK-Jobbik-MSZP-Momentum, nyami), de valóban, baromira nem egyszerű a helyzete ennek a moslékkoalíciónak. Én jelenleg mindenképpen arra tippelnék, hogy NEM lesznek önálló pártlisták, de ettől még politikailag nagyon is problematikus lesz a dolog... főleg, hogy a Gyurcsány-dominálta DK-MSZP ennek a moslékkoalíciónak a fő ereje.

Ezzel a képviselő testülettel ugyan mit kezdett volna egy ellenzéki polgármester? :)

https://www.valasztas.hu/telep..

Milyen kormányrendezvényen?

Gratulálok, tökéletes genezisét adtad a balliberális embereknek.....s abban is egyetértünk, ami a Fidesz vezetés önteltségét, magabiztosságát, a tömegkapcsolatok elvesztését, a magas lovon ülést, a szerénység hiányát, a rossz arcok továbbélését illeti.

A Fidesz bünteti a népét.

Van még jobboldali, aki nézi a Hír TV-t és hallgatja a Karc FM, Paláver című műsorát? Akkor inkább a Heti TV....

Ne haragudj, de mit vársz el egy kampányfőnök Kósától? Mármint a felvetett szempontjaidat, javaslataidat illetően? Hol van a Fideszben médiához, kampányhoz értő szakember? Néha már jutott eszemben, hogy Zoltait vissza kellene hívni, legyen már egy értelmiségi is a csapatban.......

A túl sok kétharmad elszállította a fejeket az biztos. Az is gond ha nem a legnagyobb, hogy a kritikusabb hangok el vannak nyomva, vagy távolítva a felső vezetésből, pedig hasznos dolog az.

Arra már nem lehet blazírozni, hogy Gyurcsány így meg úgy mert eléggé inflálódott. Főleg Budapesten. Nem hat már, látszott is az elmúlt 3 választáson. A fiatalok többsége fel se fogja ki ő.

Meg persze a jólét és a hatalom sokaknál olyan életmódot és vele járó lenézést engedett meg ami nem kevés embernél kivágja a biztosítékot, jogosan. Akár fejlődött az ország, akár nem.

Szóval nem jó eltávoldoni a szavazóktól, az ország lakosaitól mert annak legtöbbször bukta a vége.

Nem lennél vele népszerű Angliában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés