Bemutatón borult fel egy tűzoltóautó

2019. szeptember 17. 13:40

A balesetben több tűzoltó is megsérült.

2019. szeptember 17. 13:40

Több tűzoltó megsérült, amikor felborult egy tűzoltóautó egy Vácon tartott, a rendőrséggel közösen szervezett bemutató alatt kedden – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila azt mondta, az oldalára borult tűzoltóautóban utazó sérülteket kórházba vitték. A bemutatóra kilátogatók közül nem sérült meg senki – tette hozzá.

(MTI)

(videó forrása: vezess.hu)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2019. szeptember 18. 16:39
A GÁZSZERELŐ MUNKÁINÁL MIÉRT NEM FORDULNAK ELŐ HASONLÓ BALESETEK? Csak, mert úgy tudjuk, a bolsilibsi médiából, Ő, Lőrinc ott van minden km-kő mögött...
tango47
2019. szeptember 18. 11:03
A Mini-Morrist gyártó cégtől kellene tűzoltókocsikat rendelni. Több versenyt is rendeztek, aminek tétje egy új Mini Morris volt: aki egy vízszintes terepen képes volt felborítani az kaphatta volna meg. Senkinek sem sikerült.
jóember
2019. szeptember 17. 19:54
"Mond, hogy megvan videón" Mondja egy hang a videó végén, mert ez a lényeg, mert ezt lehet posztolni. De gondolom néhány szelfi is készült ott a felborult autó mellett. Csuda izgi lehetett!
mo ching
2019. szeptember 17. 17:54
A gyerek száját kéne kimosni azzal a fecskendővel, amelyik kommentje behallatszott a videóba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik