Egy budapesti villamosvezető mozgalmas napjai

2019. augusztus 24. 15:34

Nézegessen idegesítő, veszélyes és vicces közlekedési helyzeteket egy villamosvezető szemszögéből!

2019. augusztus 24. 15:34

A főváros útjain autóval vagy biciklivel is épp elég stresszes tud lenni a közlekedés – hát még egy olyan nagy és nehéz járművel, mint egy villamos.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2019. augusztus 26. 10:01
1.Tudtommal a villamos forgalmát ZAVARNI sem szabad. Ez erősebb védelem, mint a többi közlekedő esetében, mert azokat csak akadályozni nm szabad. Van a felvételen pár turista, akik nem igazán tudják, merre kell menni, meg van lerobbant kocsi, van ilyen. A szerencse, hogy nagyobb baj nem sokszor van. (Pl. a múlt héten a holland turista a család szeme láttára halt meg a villamos alatt. :-( )
röviden
2019. augusztus 25. 09:29
Sok vicceset azért nem igazán látni.
még fokozza
2019. augusztus 25. 08:57
Egyszer Tarlós halálra gázolt egy gyereket. Kár, hogy senki nem törődik a közlekedésfejlesztéssel. Csak tűzoltás folyik. A jövőt is ellehetetlenítik mert átgondolatlanul beépítik a közlekedéshez szükséges területeket. Amit a NER tönkretett Budapesten az évtizedekre kihat.
emesealma
2019. augusztus 25. 08:51
A 2-es villamos vonala mindig is ilyen volt, különös tekintettel a Lánchídi kereszteződésre. A Kossuth tér meg sétatér lett, ezért kell nekik 10 km/h-val menni, előírtan! Ott a villamos pálya IS sétatér, bizony. Magam is átmegyek ott a villamos előtt 30 méterrel, nem értem miért olyan különös ez....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik