Vörös zászlóval tüntetett TGM Trump ellen

2019. augusztus 1. 10:41
Mikrotüntetésen demonstrált a baloldali filozófus-publicista az amerikai elnök iráni tervei ellen.

Egy viszonylag apró tüntetést tartottak a budapesti amerikai nagykövetsége előtt a Mérce szerda délutáni közvetítése szerint – vette észre a Neokohn. Az eseményről készül cikkben azt írták: ugyan a tüntetés Facebook-eseményét nem találták meg, de az elhangzottakból arra következtettek, hogy Donald Trump Iránnal kapcsolatos tervei váltották ki azt.

A tüntetésen megjelenő és kezében vörös zászlót tartó Tamás Gáspár Miklós tartotta a rendezvény egyetlen beszédét, ebben arra hívta fel a figyelmet, hogy Trump olyan lépéseket tesz, amelyeknek az a célja, hogy a nemzetközi intézményeket szétzúzza. „Ismét a háború veszélye fenyeget, relatíve hosszú békés időszakot követően” – hívta fel a figyelmet TGM, aki „fehér világoknak” nevezte Európát és Észak-Amerikát.

Ahogy a Neokohn a nem túl jó minőségű felvételből kihallotta, a filozófus úgy vélte, „Fel kell tennünk magunknak a kérdést: mi történt a fegyverzetcsökkentés elvével?” Mint kiemelte, „a legegyértelműbben ellene vagyunk az Egyesült Államok Irán elleni háborús fenyegetésének”.

A filozófus természetesen nem Irán mellett állt ki, hiszen a Neokohn cikke szerint arról is beszélt, hogy „a szerep, amit Irán játszik olyan helyeken, mint Szíria, nem tekinthető progresszív szerepnek”„Rossz fiúkról, és még rosszabb fiúkról beszélünk” – tette hozzá.

A filozófus végül „a demokratikus és szabad megoldások mellett” állt ki beszédében a Neokohn szerint.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Trump legalább megtudja, ki is az a TGM, és azonnal békegalambot röptet Iránba.

Az lenne a bátor kiállás a mikrotüntetőktől, ha az illetékes hatóság, az izraeli nagykövetség elé mennének tüntetni. Trump csak eljátssza, hogy háborút akar, de Tel-Avivban sokan tényleg komolyan gondolják a háborút.

Ki tudja, hanyadik meddő bohóckodása ez már TGM-nek? Dumál, de a politikai ténykedése meddő.

A tény, hogy Nobel-békedíjas Obama elnöksége 8 évét végigháborúzta, Trump pedig még egyet sem indított, nem nagyon zavarta őket.

TGM harcol a tartós békéért.

a gnóm, antiszemét Novákkal illetve a Squaddal került egy platformra TGM. Összenő ami összetartozik. Alakul a Nyilasok -Iszlamisták-Komcsik szövetsége.

Inkább KISCSOPORTOS tüntetés. Mindenféle értelemben.

Donald Trump a mikrotünti hatására ma távozik a Fehér Házból.

Elmegy golfozni kicsit.

Az itt leírtakon kívül nem tudható, mi hangzott el.
Ez teljesen rendben van viszont TGM-től.

TGM anyja a román kommunista párt egyik alapítója

Mire szétesik az iszlám állam, TGM be is áll közéjük.

TGM kommünárt játszott a Margit-hídon, meg flash-mobot szervetett a Moszkva térre a rasszizmus ellen. Cigány Karcsikát megszabdalta a 21-es buszon egy társa. Szintén cigány.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés