Balczó az EP után az Országgyűlésben folytatja

2019. június 21. 20:16
Rajta kívül zöld kérdésekkel foglalkozó politikussal is erősít az ellenzéki párt frakciója.

Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor lesz a Jobbik két új országgyűlési képviselője a párt országos elnökségének pénteki döntése értelmében.

Az ellenzéki párt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében az elnökség döntéséről beszámolva azt írta: az európai parlamenti képviselővé választott Gyöngyösi Márton és a képviselői mandátumáról lemondó Kepli Lajos helyét Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor veszi át.

Balczó Zoltán, az Országgyűlés korábbi alelnöke és a Jobbik korábbi EP-képviselője energetikai és uniós ügyekkel foglalkozik majd. A dorogi, közgazdász végzettségű Nunkovics Tibor fő területe a környezetvédelem és a magyar munkavállalók érdekképviselete lesz.

A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett a mellett, hogy „a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek” – áll a közleményben.

(MTI)

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Balczó Andrásnak örülnék, de ennek a lókötőnek nem.

A már-maga-sem-tudja-ki "Jobbik"korrupciója totális: mivé is korrumpálódott? Nem lehet kiolvasni a tetteikből, kik is ők. Budaházy Salgótarjánban mint balos korpa közé keverdett disznó. Mirkóczky Egerben szintén.

Tökéletesen példázza a pártja pályaívét...

"Balczó Zoltán egy tisztességes magyar ember, aki politikailag feddhetetlen. "

Csak hülye..
A II.kerületben 71 szavazattal nyert Horváth Csacsi, mert Balczó indult MIÉP színekben és elragadott 6 000 szavazatot. Akkor a Fidesznek tiltva volt a MIÉP-pel még a beszélgetés is.

Mit csinált az ep- ben?
Morvainak a kisujjáig sem ért.

A Balczó nevez Ez a világhírű sportoló András, Magyarország büszkesége viszi tovább.

https://www.magyaridok.hu/belf..

Mindenki hallotta a makogását, amikor azt indokolta meg, hogy miért tartózkodik. Ami jól tudta, hogy kiknek hozza a szavazatát.
A jobbik szégyene a Zoltán.
De a 2014-es választás estélyén is leszerepelt, amikor mindenki tudta, hogy vesztettek, de csak mondta a mikrofonba, hogy ők győztek és csak ez az elfogadható.

Így jobb lesz a nyugdíja..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés