Szellemi Menedék

2019. április 2. 20:22

Kilényi Márk
Nemes Társadalom
A nehézsúlyú sajtóbefolyással bíró liberális elit igyekszik saját érdekei mentén irányítani a közvéleményt.

„Nagyszabású, három napos nemzetközi konferenciát szervezett a Matthias Corvinus Collegium a Várkert Bazárban. A rendezvényen számos szaktekintély mellett felszólalt Nicolas Sarkozy, volt francia elnök, valamint a magyar miniszterelnök is. Orbán Viktor beszédében kiemelte- Magyarország kevésbé kedélyes nyugat európai megítélésében kiemelt szerepet játszik a nemzetközi »soft power«, ami becslése szerint 85% körüli liberális túlsúllyal rendelkezik. Megjegyezte– ezzel szemben közép-kelet európában már kiegyensúlyozottabb a helyzet.

Mint Angliában diplomázott, itthon élő fiatal, napról napra szemmel követem a Magyarországgal kapcsolatos külföldi médiavisszhangot, mely egyre kevésbé titkolja vágyvezérelt természetét. A nehézsúlyú sajtóbefolyással bíró liberális elit, látván a hazánkból eredő, az európai népek köreiben továbbgyűrűző, a szuverenitás szerelmét tükröző gondolatok erejét, hatalmát féltve igyekszik saját érdekei mentén irányítani a közvéleményt. Még egy Nagy Britannia súlyú ország eltávolodása– mely döntést migrációval kapcsolatos meglátásai jelentősen befolyásoltak– sem tudta rávenni a szellemi hűbérurakat, hogy szorosan fülükre tapasztott kezüket leengedjék, s az általuk hangosan hirdetett »kritikus gondolkodás« fővesztés terhe melletti bűnét maguk kövessék el.

A konferenicára ellátogató médiaszakemberek közül többen panaszkodtak. A kávészünet kötetlen beszélgetései során kifejtették otthoni tapasztalataikat, különös hangsúlyt fektetve a bürokratikus intézményi hierarchia politikai egyoldalúságára, mely egyszerűen elnyomja, vagy megbélyegzi azokat, akik írásaikban megkérdőjelezik a migráció geopolitikai folyamatának erkölcsi, kulturális, vagy biztonságpolitikai aspektusait. Vannak akik munkahelyüket féltve véleményüket inkább magukba fojtják. Mások szerint számos szerkesztő egyszerűen kiszórja azon cikkeket, melyek nem tükrözik a föderalista fősodrást. Többen már inkább álnéven, kisebb körökbe húzódva, »underground« blogok keretein belül folytatják a véleménynyilvánítást. Egy dolgot mind kiemeltek – kevés ilyesfajta kezdeményezés születik manapság a kontinensen, ahol ennyire őszintén beszélhetnek. „

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezért nem értem, amikor arról rikácsolnak, hogy nincs sajtószabadság, szólásszabadság..........stb, stb, stb.

A privátbankár ön van egy cikk, miszerint No- ban 3,6%- Kál csökkent a bűnözés. Tehát nem igaz, hogy nőtt, csak a társadalom érzékeli úgy. egyébként az összes bűneset harmadát követik el migránsok.
Érdekes ez a kettő adat. Ha arra vagyok kíváncsi, mennyi bűneset követnek el a németek az évekkel ezelőttihez képest, akkor 33%+3,6%= 36,6% . A statisztika szerint a németek ennyivel kevesebb bűncselekményt követnek el!!!!!!!!
Az a baj, hogy nem hiszem el.

Szolasszabadsag=a penzemberek velemenye, haboru egyenlo beke es igy tovabb.
Tudjuk, ismerjuk, kikeruljuk!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés