Keresik a fogást

Masszázsszalon miatt is vizsgálnák Trumpot a demokraták

2019. március 19. 7:28
A gyanú szerint a tulajdonosnak bejárása van az elnökhöz és más kormányzati tisztségviselőkhöz, és ezt külföldi kormányok zsarolásra használhatják fel.

Nancy Pelosi demokrata párti házelnök és Chuck Schumer, a demokraták szenátusi frakciójának vezetője hétfőn közös sajtóértekezleten jelentette be: támogatja a képviselőház és a szenátus hírszerzési bizottságában ülő demokrata politikusok követelését, hogy a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) indítson vizsgálatot a kínai származású Li Cindy Yang ellen.

A demokrata párti törvényhozók azt állítják, hogy Li Cindy Yangnak bejárása van Donald Trump elnökhöz és más kormányzati tisztségviselőkhöz, és ezt külföldi kormányok zsarolásra használhatják fel. Li Cindy Yang annak a dél-floridai masszázsszalon-hálózatnak a volt alapító tulajdonosa, ahol néhány héttel ezelőtt prostituáltakat futtató, emberkereskedő hálózatot göngyölítettek fel. Ennek során tartóztatták le a New England Patriots amerikaifutball-csapat tulajdonosát, Robert Kraftot is.

Az amerikai sajtóban azóta különös figyelem övezi Li Cindy Yangot, az elmúlt hetekben a The New York Times és a Miami Herald több riportot is szentelt neki. A lapok részletezték azt is, hogy Yang úgy hirdette vállalkozását, mint amely lehetőséget teremt „rendezvények és a Fehér Ház meglátogatására”, valamint „VIP-belépőkre Mar-a-Lagóba”, azaz Trump floridai countryklubjába. A sajtóban megjelent egy Donald Trumppal közös fotója is, amely az idei Super Bowlon készült. A floridai Tampa Bay Times jelentése pedig arról szólt, hogy Li asszony kínai üzletemberek egy csoportját vitte el Donald Trump egyik 2017-es nagygyűlésére.

 Li Cindy Yang ügyvédje az ABC televíziónak azt mondta, ügyfele soha nem próbálta meg „értékesíteni” azt, hogy kapcsolatban áll az elnökkel. „Ha mindezek az információk igazaknak bizonyulnak, akkor ez komoly nemzetbiztonsági aggodalmakra ad okot” – írták Christopher Wray FBI-igazgatóhoz és Dan Coatshoz, a Hírszerzési Igazgatóság (NDI) vezetőjéhez címzett levelükben a vizsgálatot sürgető demokrata párti törvényhozók.

Tavaly ősszel Dianne Feinstein kaliforniai demokrata párti szenátor egyik munkatársáról derült ki, hogy kémkedett, rendszeresen adott át információkat Kína San Francisco-i konzulátusának. Elsőként a San Francisco Chronicle című lap írta meg, hogy az FBI figyelmeztette Feinsteint. Az akkor már húsz éve a szenátornőnek dolgozó munkatársat nem nevezték meg, de elbocsátották.

(MTI)

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Trump-ellenes hadjárat:
az ultracionizmus fehérember-kiirtásának része, egyik alfejezete...
..."Kiirtásunk a pornóipartól az ártatlan öregember G. Soros jótetteiig" terjedve, több száz alfejezetet foglalnak magukban.
Valóban: Sátán.
Mindenki, aki ebben a soft és hard terrorban bármilyen szinten támogatóan részt vesz: a Sátán kutyája.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. március 19. 9:55

Egy, az alfejezetek közül:
"Financial Times: Orbánnak nincs helye az Európai Néppártban!"
Mert?
????
"Az FT rendkívüli esetnek írja le, hogy a Néppárt sokáig semmit sem tett, amikor Orbán Soros Györgyöt támadva kampányolt,"

Rohadék bolsevikok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés