FINA: Magyarország az úszósportok egyik legfontosabb központja

2019. február 8. 9:23
A következő években itthon megrendezendő rangos nemzetközi vizes sporteseményekről tárgyalt Orbán Viktor a Nemzetközi Úszószövetség ügyvezető igazgatójával péntek reggel Budapesten.

A hazánkban a következő években megrendezendő rangos nemzetközi vizes sporteseményekről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Cornel Marculescuval, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) ügyvezető igazgatójával péntek reggel Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A megbeszélésen részt vett Fürjes Balázs, a kiemelt budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sportpályázatokért felelős kormánybiztos is. Az egyeztetés kiemelt témája az idén május 11-12-én a budapesti Duna Arénában zajló FINA Úszó Bajnokok Sorozat elnevezésű verseny volt.

A felek örömmel állapították meg, hogy mára Budapest a vizes sportok egyik nemzetközi központjává vált – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az egyszerű igazság az, hogy az aránytévesztés az egyik legsúlyosabb hiba, amit az ember elkövethet.
Persze, ez vonatkozik úgy anblokk mindenre.
Pl. az úszósportra is. Mi a ló.asz szükség van erre az erőlködésre. Használja minél több magyar gyermek, fiatal a Duna Arénát, olcsón, ez a legjobb imázs.
Ha egy úszónő - egyedül, napi 2 órára kitiltat magán kívül mindenki mást a Duna Aréna konditerméből, az súlyos aránytévesztés.
Ha két teniszező lehet hivatalos aspiráns az Év sportolója címért, az rendben is volna.
Ám, ha ez a két jelölt nem hajlandó a magyar nemzeti színekben pályára lépni, és ennek tudatában jelölik, az súlyos aránytévesztés.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. február 8. 9:40

Ja, a Duna Aréna - tereivel - az úszás mellett, a fiatalok, nyugdíjasok egyfajta közösségi helyeként is működhet, persze kulturált feltételek mellett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés