Tüntetés tömeg nélkül

2019. január 19. 10:38

A nyomorgó népet szombaton is a ruháikon a legdrágább márkák jelzéseit viselő, belvárosi fiatalok fogják vezetni.

2019. január 19. 10:38
Apáti Bence
Magyar Idők

„Eljött végre a várva várt nap, a »szrtájk« napja. Mióta az ellenzék vándorsegédszínészei nagy durcásan, egy-egy dühödt és dacos toppantás kíséretében bejelentették, hogy január 19-én olyan országos szrtájkot szerveznek, amibe Orbán azonnal és visszavonhatatlanul belebukik, azóta egy fél ország fészkelődik – egy emberként – azokon a bizonyos tűkön. Biztosan kényelmetlen lehet, na de egy kis tűkön ülés igazán nem rettenthet el egy igaz szrtájkolót és egy még igazabb forradalmárt sem attól, hogy Orbán »velejéig rohadt rendszerének« megdöntésében oroszlánrészt vállaljon, és ilyen apró áldozatokat hozzon.

Persze nem akarunk igazságtalanok lenni, a valóság az, hogy időközben a január 19-i nagy, országos sztrájkról maguk a szervezők is letettek, amihez valószínűleg köze lehet annak a nem éppen elhanyagolható ténynek, hogy a jeles nap szombatra esik. Szombaton pedig tudvalevő, hogy csak a kőfaragók, a balett-táncosok és egyéb művészek hajlamosak dolgozni, így az ellenzéki kreatívok végül valami egészen más irányba kormányozták a rövidesen jéghegynek ütköző, az összellenzéki delegációt szállítmányozó hajójukat. Megszületett tehát a korszakos ötlet, miszerint sztrájk helyett legyenek inkább vonulgatós, út- és hídlezárásokkal megbolondított, dalolgatós szabadtéri foglalkozások. Olyanok még úgysem voltak. Ja, de! Voltak. De majd most még jobbak lesznek!

A nyomorgó népet szombaton is a ruháikon a legdrágább márkák jelzéseit viselő, belvárosi fiatalok fogják vezetni. Az éhséglázadást pedig ez esetben is a négyszázezer forintos okostelefonjaikon, élőben tervezik közvetíteni. Persze kizárólag úgy, hogy a bejelentkezések közben a képernyőn szinte csak és kizárólag a tüntetések első soraiban ordibáló fiatal párttagok arcképe látszik majd. Modern kori Nárciszaink, akik közvetítéseikbe kéretlenül, indokolatlanul és minduntalan beleerőltetik saját arcképüket, egy merőben új és innovatív elemet is elővarázsoltak a Popovics és Soros úr által elkövetett kötelező olvasmányból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2019. január 21. 12:41
"A nyomorgó népet szombaton is a ruháikon a legdrágább márkák jelzéseit viselő, belvárosi fiatalok fogják vezetni. " a nép nyomorog, miközben a Európa gazdasági motorja hasít ? hülyegyerek, nem látsz valami ellentmondást ebben ?
llnnhegyi
2019. január 20. 12:37
Apáti Bence! -:))) Szójjá mar Bencsik Andrásnak , hogy ne játssza túl Blanka szapulasat. Így nagyon nyalogatja a Fidesz segget. Undormanyos no!
sgt.ELIAS
2019. január 20. 11:50
A csonthülye , impotens ellenzék rátelepedett az egyébként jogos , a rabszolgatörvény elleni tiltakozó menetekre . Orbánnak tárgyalnia kellett volna , mielőtt meghozták ezt a szar törvényt . Visszaélnek a kétharmaddal , sajnos . Előre borítékolható volt .
áfonya
2019. január 20. 08:59
Hát ez tényleg élet fintora.Szargentini jelentében védte a terrorista ahmed hát magyarokat vádolta . .. Ahmed hááá 8 útlevele mellett nem kap befogadó országot ,,szargenti igazán magához vehetné a védencét ,, no meg ballibsik aki tünciztek a terrorista elengedése mellett kussolnak nem fogadják be ... ujhelyi elvtárs aki megszavazta a szasrgentini vádat ellenünk magához vehetné bébiszitternek , szargentini esetleg együtt élhetne a védencével , az ágica meg nászútra mehetne . ... Juncker elvtárs nem koccict a védenccél... Kiderül nem Magyarország rasszista hanem azok akik ahmed háááát nem fogadják be simogatták tünciztek védték Brüsszelben a magyarokat köpködték .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik