Nyílt levél Orbán Viktorhoz

2017. december 13. 11:46

Vona Gábor
Facebook
Állítsa le a Számvevőszéket! Kösse meg a kutyáit!

„Nyílt levél Orbán Viktorhoz

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Ez a levelem most nem kérés. Felszólítás.

Állítsa le a Számvevőszéket! Kösse meg a kutyáit!

Rövid leszek, hiszen mindketten tudjuk, mi zajlik itt éppen. Sőt, az emberek is tisztán látják, ahogy a világsajtó is. Négy hónappal a választások előtt Ön az utolsó állva maradt bástyát akarja lerombolni, a legerősebb ellenzéki pártot akarja eltakarítani, hogy a demokráciát leépítve elkezdődhessen a diktatúra. Ide jutott. Nem tud már sportszerűen küzdeni, és nincs már Önben méltóság. Lánglelkű fiatal demokratából egy kiégett, korrupt zsarnokká lett.

Tagadni sincs értelme, hogy az ÁSZ ezer sebből vérző, törvénytelen intézkedése az Ön akarata. Egy ilyen példátlanul aljas támadás csak az Ön engedélyével valósulhat meg a mai Magyarországon.

De itt most túllépett egy határt. Így jár, akinek már se önkontrollja, se kritikus munkatársai nincsenek. Elveszíti a talajt. Elszabadul. Ön is elszabadult.

Üljön le pár percre, gondolja át, mit is tett, aztán sürgősen vonassa vissza az ÁSZ törvénytelen eljárását! Higgye el, jobban jár! Kiismertem Önt, tudom, hogy nem szeret visszavonulni, de most nem maradt más lehetősége.

Pénteken a demonstráción látni fogja, hogy a magyaroknak fontos a szabadság. Ön sem veheti el tőlünk. És tudom, hogy most mire gondol. De ne tegye! Ne küldjön provokátorokat a tüntetésünkre! Mindenki békés szándékkal és egy jó cél érdekében lesz ott. Pártok, civilek egyaránt. A jogállam, a szabadság és a demokrácia mellett. Ha bármi történne, mindenki tudja majd, hogy Ön volt a megrendelő. Ne rontson a helyzetén.

Kellemetlen lesz visszavonulni, de ezt a csatát elveszítette, lássa be.

Állítsa le a Számvevőszéket! Kösse meg a kutyáit!

Üdvözlettel:

Vona Gábor”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ugat a mocskos csaló.

Ez új. Ilyen esetekben a Vonáné szokott levelet írni Lévai Anikónak.

Ha Vona az igazát állítja , forduljon bírósághoz...

Vona Gábor elnök úr! Ugye tisztában van azzal, hogy a macskanyávogás sem hallatszik az égig?

Tessék bebizonyítani hiteles dokumentumokkal, hogy az ÁSZ valótlan megállapítást tett. Amit a nagy cukisodásban művelnek az már demokráciát romboló tevékenység. Vegyen vissza, mert a jövő évi választás után már későn lesz.

GLalyos bevitte Vonát a susványosba és most nyávog, mint a macska amelynek a farkára léptek.

Nem hallom a "demokratikus" oldal sirámait, hogy a politika befolyása alá akarja vonni a Számvevőszéket.

Mert itt most ez történik. Csak a most már "európaivá" váló Jobbik részéről.

Majd meglátjuk, mennyi mozgósító ereje van. Egyelőre csak annyit látni, hogy Vona pofája hirtelen rohadt nagy lett.

Te szerencsétlen cukifiú!
Miből gondolod, hogy a miniszterelnök vissza tudja vonatni az ÁSZ megállapításait?
Nem hiszem, hogy nem valami bolondokházából írsz! Kinek írsz? Az értelmes Jobbikos már régen látja,mibe kormányoztad a pártodat!

Ő lenne a főbíró, hülyegyerek?

LOL... az a Vona és az az ún. Jobbik, aki és amely magát bő egy évtizeden át NEM DEMOKRATAKÉNT definiálta...aki és amely éppen hogy meg akarta buktatni a "rendszert", aki és amely BETILTANI akarta többek között az MSZP-t (hoppá, hoppá!!), LEROMBOLNI tévészékházakat, sommásan BÖRTÖNBE ZÁRNI embereket "húsz évre", tényleg nem sorolom inkább...

... az most a "DEMOKRÁCIA UTOLSÓ BÁSTYÁJÁNAK" szerepében mártíromkodik (miután egyébként az összes többi ellenzéki pártot - amúgy "demokratikusan" leradírozta a plakáthelyekről, Simicska oligarchától sokszázmilliós támogatáshoz - egyben az összes többi ellenzéki párttal szemben is ILLEGÁLIS versenyelőnyhöz jutva... "amúgy demokratikusan").

LOL, de tényleg.
(Az már csak a viccek vicce, és Vona "tálentumát" dicséri, hogy az országot hónapok óta teleplakátolva sikerült az ún. Jobbiknak lassan a plakáthelyeken láthatatlan DK, MSZP és LMP szintjére süllyednie... LOL :)))))) )

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés