Erősebben együttműködne Moszkvával a magyar kormány

2017. április 15. 12:51
Magyar kezdeményezésre a kétoldalú együttműködés fejlesztéséről és időszerű nemzetközi kérdésekről tárgyalt telefonon Szergej Lavrov orosz külügyminiszter és Szijjártó Péter.

Az Inforádió honlapja arról ír: a kétoldalú együttműködés fejlesztéséről és időszerű nemzetközi kérdésekről tárgyalt telefonon Szergej Lavrov orosz külügyminiszter és Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter – közölte pénteken az orosz külügyminisztérium.

A telefonbeszélgetést - mint arról a minisztériumi közleményt ismertetve a TASZSZ hírügynökség beszámolt – a magyar fél kezdeményezte.

A két ország külügyminisztere megvitatta az országaik közötti együttműködés jelenlegi helyzetét, valamint fejlesztésének kilátásait azon megállapodások fényében, amelyek Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök 2017. február 2-i budapesti találkozóján jöttek létre. Emellett egyeztetést folytattak időszerű nemzetközi kérdésekről – közölte az orosz külügyminisztérium.

 

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A balos provokátorok persze ismét "putyinizálódást" fognak emlegetni . Aki viszont megőrizte a józan politikai ítélőképességét , az tudja , hogy minden nagyhatalommal való egyenrangú kapcsolattartás magyar érdek .

ezt meséld el ennek az elvtársadnak is, mert tévképzetei vannak:

https://youtu.be/QLmZUzDMKyA?t..

"Oroszország a barátunk, fehér, keresztény testvérnépünk." - nem kell túlozni. Oroszország testvérnépüknek az ortodox vallású szlávokat hajlandó tekinteni, leginkább a szerbeket.
Ettől függetlenül gazdasági kapcsolatainkat erősíteni kell velük, még ha a kesztyűt Brüsszel lábai elé is vágjuk.

Fordítva gondoIod, nem?
Akik utáIják a magyarokat (magyar=fidesz=Orbán) azok a Iibsik.

Ja, nem is keII utáIni, a Iibsiséghez eIég ha kritizáI- és nem a kormány áItaI támogatott civiI szervezet nevében teszi.

Milyen szép is lenne az ÁVO-ból és a Kádárizmusból felcseperedett , sorosista bandának, ha Orbán egyszerre rúgná popón Putyint és Trumpot!
Hogy örülnének, miközben van egy Demszky nevű elmeroggyantjuk!
Demszkynek jobbulást, a drága balhibbant bandának meg szép Húsvétot kívánok, szeretettel!

Viktor ez rohadtul nem érdekli.

Ő egy teljesen más világban él, ahol csakis neki lehet igaza...

Én már felnőtt emberként éltem a "régi rendszerben", amikor ha elhagyatottabb területen bóklásztunk könnyen orosz (Szu) laktanyába botlottunk...(Voltak persze látható helyen is.) A mostani, korrekt kapcsolatok megfelelők, de nem kell szorosabbá fűzni a dolgokat. Az oroszok még nem felejtették el, hogy évtizedekig az érdekszférájukba tartoztunk.

Mit tehetunk mi arrol hogy az unio vezetoi, amerikai liberalis gazdaik parancsara alaptalanul es indokolatlanul ellenseges politikat folytatnak az oroszokal szemben? Hiaba mond ez ellent mind EU erdekeinek mind a jozan esznek.
A magyar nep zome udvozli a kormany pragmatikus intelligens hozzaallasat, a libsik meg hadd hiszteriazzanak hogy megfaznak ha kibujnak sam bacsi seggebol.

2007-ben?
Te tényleg ennyire kretén vagy?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés