Bitay: Botrány lesz az földárveréseken

2015. november 16. 17:00
Az állami földekért felelős államtitkár szerint a gazdaellenes ellenzék külföldiek kezére játszaná az állami földeket, ezért lesz botrány az árveréseken.

Az állami földeladásokkal kapcsolatos kérdésekkel kereste meg az állami földekért felelős államtitkárt, Bitay Mártont az Átlátszó. A kormány az elkövetkezendő másfél hónapban 380 ezer hektár földet bocsát árverésre. A területek akár külföldiek kezébe is kerülhetnek.

Bitay Márton szerint botrány lesz az árveréseken, mert egy olyan gazdaellenes ellenzék állt össze, aminek a célja, hogy külföldiek tudjanak földet vásárolni. A földeladások kapcsán az államtitkár váltig állította, hogy nem kerülhet külföldiek kezébe a magyar föld. Az interjú után azonban a kormány módosította a földeladásokkal kapcsolatos rendeletet, így lehetősége lesz az uniós polgároknak is földet vásárolni. Az árverések november 16-án kezdődnek, melyek során 380 ezer hektár földet bocsát árverésre a magyar kormány. Ez a terület hét és félszer nagyobb mint Budapest.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Támadnak az imperialisták!!!!!

".Uniós csalásvadászok szálltak rá a Miniszterelnökségre.."


http://hvg.hu/gazdasag/2015111..

"Éppen a gazdák nincsenek itt" - megvolt az első földárverés - videó

"..Egyetlen vásárló jelent meg az első földárverésen, amelyet Érden tartottak hétfő reggel. Licit sem volt, a vevő a kikiáltási áron vette meg a meghirdetett 20 hektáros területet 81 millió forintért. Az árverésen megjelent a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetője is, aki szerint "a magyar társadalmat kirabolják"..."


http://hvg.hu/gazdasag/2015111..

Mszp és jobbik jelentett fel minket brüsszelben. Mármint Magyarországot!!!!!!!!!!

Ez a Bitay gyerek még fideszes mércével is ritka egy féreg. Az ilyen taknyokat honnan szalajtják vajon? Földet legfeljebb cserépben látott, de szervilitásban és demagógiában világbajnok.

a fidesz és Bitay szerint arról van szó, hogy Sallai R. B egy zöldbáró. Nektek nyilatkozták, és ti el is hiszitek készségesen. Hiszen azért vagytok ti, a nyáj, hogy mindent elhiggyetek.

És most itt következne egy szép hosszú lista azokról, akik a pártod és kormányod szerint nem zöldbárók. De leírni is hosszú lenne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés