Nacsa Lőrinc Csontos Sandra legyőzésével lett az IKSZ új elnöke

2015. március 21. 19:43
Az IKSZ közlése szerint Nacsa Lőrinc egyértelmű többséggel lett a szervezet elnöke riválisával, Csontos Sandrával szemben. Bejelentette, hogy elindítják a Netet Nekünk! Programot, ami a fiatalok internethez jutását segítené.

Nacsa Lőrincet választotta elnökéül az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szombati tisztújító közgyűlése Budapesten – áll a szervezet közleményében. Az eddig Hollik István által betöltött posztra ketten pályáztak, a másik elnökjelölt Csontos Sandra volt (vele készült interjúnkat itt olvashatja).

A közlemény szerint Nacsa Lőrincet egyértelmű többséggel választotta elnökévé a KDNP ifjúsági szervezete. Az új vezető tervei szerint következetesen és magabiztosan képviseli majd az ifjúság ügyeit és a keresztény értékeket. Egy megújuló csapatban, új lendülettel készül elvégezni az előtte álló feladatokat – írták.

Az eddig az ifjúsági szervezet egyházügyi munkacsoportját vezető Nacsa Lőrinc a közgyűlésen kiemelte, hogy az a szilárd alap, amit a keresztény és kereszténydemokrata értékek jelentenek, az egész szervezet számára közös. Hozzátette: az idén 15 éves IKSZ-ben továbbra is mindenki számára lesz hely, aki ezt a közös alapot magáénak tudja, hogy mindenki dolgozhasson és kivegye a részét a feladatokból és a sikerből is. Bejelentette azt is, hogy az IKSZ elindítja a Netet Nekünk! Programot, ami a fiatalok internethez és eszközökhöz jutását segítené.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés