Jó szándékból köcsögmentesített a cserdi polgármester

2013. május 16. 10:33
Bogdán László direkt választott provokatív címet az általa szervezett börtönlátogatásnak, de ekkora felháborodásra nem számított.

A cserdi polgármester elmondta: cigányként nem akart „leminősíteni” senkit, pláne nem a melegeket, hiszen cigányemberként magasabb a toleranciaszintje. Célja csak annyi volt, hogy felhívja a figyelmet arra, nem helyes, ha valaki börtönbe kerül. 

A polgármester kitért a megbékélés fontosságára is, hiszen a mintegy egymillió cigány „nem tud csak úgy eltűnni a Bermuda-háromszögben”. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a romáknak kell megtenniük az első lépést a megbékélés felé.

Bogdán Lászlóék falujában az önkormányzat termel, gazdálkodik, és még saját nyaralójuk is lett a Balatonon. A helyiek is elégedettek a polgármesterrel.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mit jelent a "köcsögmentesítés?
A romákat a homobiznisz se bánthatja?

Nem!
Ők magyarok!
Akkor is ha őseik Indiából származtak!!

Öröm látni, hogy van ilyen.
Az pedig nagy szégyen, hogy egy ilyen provokatív című akció kell ahhoz, hogy halljunk róla.
Jó lenne, ha akármelyik oldali média felvállalná, hogy felkutatja a hasonló mentalitású roma embereket. Mert az, hogy a cigányságról szinte csak bűnözés/rasszizmus/celeb -sokszor ellenszenves, ritkábban szimpatikus- címszó alatt kapunk híreket az része annak, hogy roma ügyben a helyzet nem javul, hanem romlik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés