Miért szeretem Orbán Viktort?

2012. december 19. 7:44

Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava
Rajta kívül senki sem tudta volna így elintézni a magyar jobboldal ledarálását és hamvainak szétszórását a szélben, összefogva elbuktatni, megsemmisíteni a konzervativizmust, a klerikalizmust és minden ilyen nyomasztó, beteg kísértetet a múltból.

„A bizonytalan választópolgár ránéz Hoffmann Rózsára, és azt kérdezi: ez lenne a jobboldali, konzervatív oktatáspolitika? Ez a jobboldal? – majd köp egyet és megfogadja, hogy soha az életben nem szavaz többé semmire és senkire, ami/aki Che Guevarától egy kicsit is jobbra esik.

Meghallgatja Fekete Györgyöt, Vidnyánszky Attilát, vagy bármelyik random párthülyét a művészeti területről, és máris tudja, hová kell szavaznia: bárkire, csak ezekre nem.

Maradnak persze az elkötelezett nácik, az antiszemiták, az agyatlan nacionalisták és a cigánygyűlölők, de ezekkel többé már nem lehet választást nyerni, nem lehet kétharmadot építeni, mivel az ilyesmihez azok a jó ízlésű jobboldaliak is szükségeltetnének, akik most szintén undorodva fordulnak el Orbán rezsimjétől.

Ezért szeretem Orbán Viktort. Szeretem, mert rajta kívül senki sem tudta volna így elintézni a magyar jobboldal ledarálását és hamvainak szétszórását a szélben, senki sem tudta volna először összegyűjteni, majd együtt, összefogva elbuktatni, megsemmisíteni a konzervativizmust, a klerikalizmust és minden ilyen nyomasztó, beteg kísértetet a múltból. Erre tényleg csak ő volt képes.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fel se lehet sorolni, hogy Lenin elvtárs óta milyen kiváló elmék segítettek benneteket egészen a mai napig, hogy a Kárpát-medence magyartalanná váljon. Még ti is szégyellitek őket.
Mi van, csak csegevarga maradt, aki még halkan megemlíthető? A hatalmas arcotok mellé nem társul egyenes gerinc.
Álmodni lehet, nyomorult magyargyűlölő.

A hagyományos értelemben véve Magyarországon már régen nincs sem jobb- sem baloldal. Teljes szellemi katyvasz alakult ki, a balosok közt pl. több a rasszista, mint a másik oldalon, a jobbosok a magántulajdon védelme helyett államosítanak, a személyes szabadságjogok, a demokrácia alappillérei igazából senkit sem érdekelnek. Csak a populizmus zászlai lobognak magasan.
A teljes politikai elit leszerepelt, a legjobb lenne elzavarnak őket valahová, csak az a baj, hogy a helyükre ácsingózók se lesznek különbek.

Nyugi, neki is csak a Heller vagy a Póllendvai mondta.
:o)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés