Letette az esküt a magyar olimpiai csapat

2012. június 22. 19:18
Letette az olimpiai esküt a 35 nap múlva kezdődő londoni játékokon szereplő magyar csapat. Az eskü szövegét Kásás Tamás, Jakabos Zsuzsanna és a paralimpikonok nevében Dani Gyöngyi mondta el.

Letette az olimpiai esküt a 35 nap múlva kezdődő londoni játékokon szereplő magyar csapat. A Művészetek Palotájában rendezett pénteki ünnepi eseményen a fogadalomtétel szövegét Kásás Tamás vízilabdázó, Jakabos Zsuzsanna úszó és a paralimpikonok nevében Dani Gyöngyi kerekesszékes vívó mondta el.

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke köszöntőjében kiemelte: mindenki, aki kivívta az indulási jogot, már bizonyította sportolói nagyságát. Kövér László, az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta: köszönet illeti mindazokat, akik segítségével kialakult az olimpiai csapat, amely hazáját képviseli majd a londoni játékokon. A sportolók nevében Marosi Ádám öttusázó jelezte: társai képviseletében kijelentheti, hogy készen állnak az olimpiára, és megmutatják majd a világnak, milyen a magyar virtus.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A sportsikerek millióknak szereznek örömet és önbizalmat adnak, jó példát mutatnak a fiatal nemzedéknek. Drukkoljunk együtt a csapatunk sikeres szerepléséért!
Hajrá magyarok!

Csak nehogy az EU megtudja az ezt az esküt!
Már az MNB elnöknél is kifogásolta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés