Újabb önellentmondás: így menekül a vita elől Magyar Péter (VIDEÓ)

2024. szeptember 22. 20:47

Nemrég még a kormány belső magjába sorolta Orbán Balázst, ma már azt állítja, funkciója sincs a kormányban.

2024. szeptember 22. 20:47
Magyar Péter

Nyitókép: Képernyőkép

Kezd egyre szürreálisabbá és nevetségesebbé válni, ahogy Magyar Péter mindenképp ki akar bújni az Orbán Balázzsal folytatandó vita alól; a Tisza Párt elnöke közben azt hangoztatja, ő Orbán Viktor kormányfővel szeretne ringbe szállni. 

A miniszterelnök politikai igazgatója Facebook-posztban ír arról, hogy Magyar az „elmúlt napokban mondvacsinált okokból kétszer is visszautasított egy olyan politika vitát közöttünk, amit a köztelevízió javasolt. Sebaj. Ezúttal személyesen teszek egy kísérletet”.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Balázs legutóbbi, vasárnapi bejegyzésében azt javasolta, az Európai Parlamentben, a magyar uniós elnökség bemutatása kiváló alkalom lehet, hogy a magyar közmédia szervezésében megtartsák végre kettejük között a vitát, és 

felszólította a Tisza Párt elnökét, hogy vállalja el, ne legyen gyáva.

Most akkor a belső maghoz tartozik, vagy funkciója sincs?

Magyar Péter a minap a Partizánban is kijelentette, a köztévé gúnyosan arra a napra hívta meg őt, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjét vitázni, amikor majdnem tetőzött a Duna, és ráadásul Orbán Balázzsal, akinek se az „állampártban”, se a kormányban nincs funkciója. S bár nem akarja megbántani a miniszterelnök politikai igazgatóját – közölte –, ilyen alapon meghívhatnák a vitára a Karmelita palota portását vagy egy megafonos propagandistát.

A Tisza Párt elnökének a megjegyzése azért komikus, mert korábban viszont éppen arról beszélt Gulyás Mártonnak, hogy szerinte a kormánynak van egy belső magja, és ott, valamint a Fidesz-elnökségében s nem a kormányülésen dőlnek el a fontos dolgok. 

Amikor a riporter megkérdezte, kik tartoznak bele a belső magba, Magyar Rogán Antal és Gulyás Gergely mellett Orbán Balázst is megnevezte.

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KovG_1
2024. szeptember 23. 09:11
Ez a röhejes fickó senkivel nem mer többet vitába szállni, csak a neki alányaló riportereknek adja elő a monológjait.
skywalker-bp
2024. szeptember 23. 07:56
Az Orbán Viktorral esedékes vitáról azt mondta Magyar: „értem, hogy a miniszterelnök 18 éve fél, hiszen nem nyert még elég választást, velem ellentétben” Hozzátette: 6840 százalékon állnak a közvélemény-kutatásokban, ezért a galaxis főkancellárjával akar vitatkozni, és nem Orbán Balázzsal, aki épp ma harmadjára hívta ki vitára.
kalapali2
2024. szeptember 23. 06:53
Kedvenc tárgya a sörösdoboz, gyakran a kezében tartja napközben is. Sörösen mégsem mehet studióba mert úgy lenne mint az egyszeri ember: bolond vagyok ha nem iszok! Példa rá a kopasszal történt sztorija.
Szerintem
2024. szeptember 23. 06:03
Orbán Viktor nagyhatalmak vezetőivel tárgyal, vitatkozik. A tiszafostos melyik világhatalom vezetője?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!