Kaltenbach Jenő: Magyar P. egy hatalommániás szarházi

2024. szeptember 23. 08:58

Mondott már erőseket a jogtudós úr, és ez sem lett gyenge.

2024. szeptember 23. 08:58
null

Nyitókép: Facebook

Közéleti ámokfutásairól híresült el Kaltenbach Jenő jogtudós, aki most nemes egyszerűséggel fogalmazott Magyar Péterről, a Tisza Párt elnökéről.

„Magyar P. egy hatalommániás szarházi, csak az érdekli”

 – fogalmazott Kaltenbach.

A jogtudós az elmúlt hónapokban kitett magáért. Pár napja közölte, hogy szerinte „Magyar pont ugyanolyan nárcisztikus hatalommániás, mint Orbán. Isten óvja ezt a sokat látott országot attól, hogy valaha is hatalomra kerüljön. Ez a lehetőség, a múlt tragikus tanulsága alapján, sajnálatos módon nem kizárható. A magyarok sajnos hajlamosak az önsorsrontó magatartásra.”

Ezek a bizonyos magyarok amúgy is a jogtudós begyében vannak, nemrég konkrétan a magyarok kétharmadát lehülyézte, de akkor is jó formát mutatott, amikor kijelentette: 

„Orbán és bandája megérkezett Európa söpredékéhez!”

Kaltenbach emlékezetes pillanata, amikor kárörvendve pocskondiázta a magyar válogatottat. Akkor megírtuk: sok mindent elárul a baloldali ellenzékről, hogy ezt az embert jelölte hazánk államfőjének a Párbeszéd.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laurahann
2024. szeptember 23. 11:09
Hey, hey kaltenbakker fasz! Kivagyok tőle,ilyen még az életben nem fordult elé, de egyet kell értenem veled! :DDD Már amit poloskáról mondasz....
Ehetős Odó
2024. szeptember 23. 10:46
Még egyszer azt írja valamelyik hülye firkász erről a balfasz komcsiról, hogy “jogtudós”, bizisten leölöm magam.
Skywalker_bp
2024. szeptember 23. 10:45
CsúnyaPeti Fujj, fujj, hát miért akarod te bántani a mi kövér, potrohos, elzsírosodott agyú, saját világába záródott, hatalomparanoid miniszterelnökünket, aki összetévesztette magát az országgal. Miért akarod te bántani Orbán Viktort? Mert lop? Mert ipari méretekben lop? Mert az apja is lop? Mert a veje is lop? Vagy mert LévayAnikó a felesége? Tudod mennyi dolga van annak az asszonynak? Ha nem tudod, képzelj el egy hatvanpusztai hétvégét. Takarítsd ki te az aranylábas márvány-kádakból a kolbásztölteléket. Meg vakarjad te kifele a perzsából a tepertőzsírt. Meg hallgassad te amikor Ráhel meglátja hogy a másfél millás szoknyájára pucolták rá a belet. Nagyon elhamarkodott vagy te, Péter. Azért abba is gondolj bele, hogy a miniszterelnök legalább csak magának lop. Meg Lölőnek. De Lázárnak nem lop. Lázár is maga lop. Rogánnak se’ Rogán is magába’ lop bűnszövetkezetbe’. Te csúnya Péter! Fujj! Fujj! 🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻🌊🌊🌊✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺
makapaka2
2024. szeptember 23. 10:28
Ebben most kivételesen igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!