Orbán Viktor visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Matteo Salvinitől (Videó)

2024. szeptember 22. 21:07

Fontos találkozóra fog sor kerülni október 6-án.

2024. szeptember 22. 21:07
Italian Deputy Premier and Interior Minister Matteo Salvini (L) is welcomed by Hungarian Prime Minister Viktor Orban (R) in the Carmelite monastery of the prime minister's office in Budapest on May 2, 2019 during their press conference Salvini is on a one-day official visit to Hungary.

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes, a Liga vezetője az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy hogy Orbán Viktor miniszterelnököt is meghívta október 6-ra Pontidába, a Liga hagyományos éves összejövetelére.

Salvini úgy fogalmazott, hogy a biztonság, a szabadság és a demokrácia napja lesz a találkozó.

Orbán Viktor szintén ugyanebben a videóban közölte, hogy elfogadta a meghívást.

Pénteken a Mandiner is beszámolt róla, hogy Budapestre érkezett Matteo Salvini. Az olasz politikus többek között Orbán Viktorral is találkozott, aki a Karmelita kolostorban fogadta.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. szeptember 23. 06:36
Olaszországot korábbi liberális vezetése gazdasági csődközeli állapotba vitte. A jobboldali kormányok ezért teljesen ki vannak szolgáltatva az EU-nak, főleg a németeknek. Ezért kénytelenek óvatosan araszolgatni, kettőt jobbra, egyet balra lépni, mert bármikor csődbe vihetik őket. Ezért tűnik Meloni megbízhatatlannak és Salvini inkább megbízhatónak, bár ő sem tehetne mást, mint a miniszterelnök asszony.
gyzoltan-2
2024. szeptember 23. 06:19
Bár minden bizonnyal előnyös kép készült Orbán Viktorról, mégis szembetűnő, hogy ad magára, hogy kikezdett a ránehezedő testsúlyával..! Ez mindenképp a javára írandó! Megbízhatatlan partnerek az olaszok, könnyen váltanak... Legalább az angolokról franciákról legalább egyértelműen tudjuk, hogy mint Nyugat, az ellenségeink, amint ezt már bebizonyították... Mentségük legfeljebb a zsidó maffiára való hivatkozás lehet, amit a magyarság, a gazdag tapasztalatai okán, akár el is fogadhat...
Hobby024
2024. szeptember 23. 05:44
Olaszország a globalista EU leggyengébb láncszeme. Meloni pálfordulásában sem vagyok teljesen biztos, de az EU "jobbra" tolódása elkerülhetetlen. A migráció az olaszokat kőkeményen érinti, a gazdaság stagnál, a társadalmi elégedetlenség nő. Melonival vagy Salvinivel Olaszország elkerülhetetlenül jobbra tolódik. Hiába a pillanatnyilag belepumpált EU-s pénzek nem tud úrrá lenni a gazdasági prolémákon. Ausztria, Németország és Olaszország rövidesen teljesen jobbra tolódik, és itt nem az a kérdés, hogy Melonival, vagy Salvinivel. A Társadalmi feszültségek, a migrációs helyzet és Brüsszel álságos politikája hozza meg a teljes változást.
Ízisz
2024. szeptember 22. 22:16
Z. Hajrá Patrióták!!! 🇭🇺🇮🇹👏💯❗
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!