Hoppá: A harmadik legnagyobb EP-pártcsaládból Manfred Weberhez fordultak Magyar Péter botrányos tettei miatt

2024. szeptember 29. 19:20

Már csak az a kérdés, hogy az Európai Néppárt vezetője mit lép.

2024. szeptember 29. 19:20

Nyitókép: Teknős Miklós / Magyar Nemzet

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti listájának vezetője egy rövid Facebook-videóban bejelentette:

Manfred Weberhez, az Európai Néppárt vezetőjéhez fordultak Magyar Péter ügyében.

Mint ismeretes, Magyar Pétert az ügyészség lopás bűncselekményével gyanúsítja, indítványozták, hogy a magyar politikus mentelmi jogát adja ki az Európai Parlament. A nyomozóhatóság tájékoztatása szerint Magyar Péter idén nyár elején egy budapesti klubban szórakozott, ahol mások mellett a sértett is mobiltelefonjával videóra vette őt. Miután Magyar és egyik társa észrevette, hogy a férfi felvételeket készít, szóváltásba keveredtek vele, ami után Magyar hirtelen mozdulattal kivette a sértett kezéből a telefont és azt zsebre tette. A telefont a sértett többszöri kérésére sem adta vissza, letagadta, hogy az nála lenne. Miután a szórakozóhelyet elhagyta, a Duna felé indult, őt többen, köztük a sértett, követték. A képviselő lesétált közvetlenül a vízpartra és a telefont szándékosan a Dunába ejtette. 

Viszont Magyar bejelentette, hogy hiába kampányolt a mentelmi jog eltörlése mellett, esze ágában sincs lemondani arról.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint Deutsch fogalmazott, „ezért most Manfred Weberhez fordulunk, hogy haladéktalanul nyilatkozzon, meg fogják-e védeni [...] Magyar Pétert, fenn fogják-e tartani teljesen szabálytalanul Magyar Péter mentelmi jogát?” 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000099
2024. szeptember 30. 18:23
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­k­­e­­l­­d­­ ­a­ ­s­z­e­­­x­­i­­ ­p­u­­n­c­­­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
Valodi
2024. szeptember 30. 00:32
viktorkiraly 23:23 "Nem a Fidesz kormányoz jól, hanem a moslék hulladék, hozzá nem értő, károkozó szar , szemét emberek gyülekezete." - höhöhö ... miért is "hanem"? Miből is gondolod, hogy az nem ugyanaz a társadalmi halmaz?
Valodi
2024. szeptember 30. 00:28
... höhöhö - no, rágjátok: "37. Azt tapasztaljuk, hogy kevés kiválasztott ember aránytalanul nagymértékben részesedik a javakból, mint például egy törekvő, de „jó” kapcsolatokkal nem rendelkező polgár. Ez a jelenség olyan méreteket ölt, hogy amennyiben a fennálló jogrend, és az annak érvényesítésére szolgáló intézményrendszer keretei között nem bizonyítható a törvényszegés, kiderül, hogy a jogrend és az intézményrendszer nem képes érvényt szerezni az erkölcsi elvárásoknak. 117. Manapság nincsenek szabadon elfoglalható földek, mint a római korban, azonban vannak uniós források. Azt tapasztaljuk, hogy az uniós pénzek egyesek számára úgy állnak rendelkezésre, mint a rómaiaknak a frissen hódított földek. Ez olyan mértékben vállalhatatlan része a mai magyar közéletnek, amit a keresztény értelmiség nem tud és nem is akar tovább magyarázni." ttp://www.keesz.hu/content/dokumentumok/ujra_neven_nevezzuk.pdf (írj elé egy h-t)
viktorkiraly
2024. szeptember 29. 23:23
billysparksB_kanya 2024. szeptember 29. 20:30 Erre céloztam. Nem a Fidesz kormányoz jól, hanem a moslék hulladék, hozzá nem értő, károkozó szar , szemét emberek gyülekezete. ( Ebbe a szavazóik is beleértendőek.) Azért nem árt tudnod, te fideszpatkány, hogy az ország lakosságának 60 százalékát sértegeted!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!