TikTokon mutatta meg Karácsony stábja, milyen hatékonyak: készítettek belépőt egy cicának a Városházára (VIDEÓ)

2024. augusztus 13. 09:56

Buci szemlátomást nagyon jól érzi magát a Városházán, bár sűrűn-sűrűn kapni „csendes pihenőkön” munkaidőben.

2024. augusztus 13. 09:56

Nyitókép: Képernyőfotó

A budapesti Városháza nemrég egy új „lakóval” gyarapodott. A vörös-fehér cicát Bucinak nevezték el, ami a „Budapest Cicájának” a rövidítése. 

Nemrég a Budapest Városháza TikTok-csatornájára pedig egy olyan videó is felkerült, melyen az látható, hogy 

Buci nagyon jól érzi magát a Városháza udvarában, 

és bár több mint 2500 olvasatlan emailje van, mégis sűrűn-sűrűn „csendes semmittevésen kapni”.

Épp ezért a Városháza dolgozói készítettek neki egy dolgozói belépőkártyát, amelyet nemrég, a nemzetközi macskanapon (augusztus 8. – szerk.) „motivációként” átadtak neki. Azonban Buci egyértelműen a kollégái tudomására hozta, hogy ezen a napon ő bizony nem dolgozik. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

@budapestvaroshaza Buci ma nem dolgozott, de minden oka megvolt rá! 😸🐈 #Budapest #Cicája #NemzetköziMacskanap @Karácsony Gergely ♬ Apple - Charli xcx

 

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alice
2024. augusztus 13. 16:56
Áldom a jó Istent, hogy annak idején, ötven éve elvezényelt Pestről vidékre, így megúsztam és megúszom azokat a baromságokat, amiket Pesten el kellene viselnem. Úgy látom, hogy a fővárosban elveszett a józan ész és a normalitás. Kérdem én: ott mindenki gyengeelméjű? Macskának belépő? A többi idiótaságról nem is beszélve. De hát a fővárosiak ezt választották, lelkük rajta, még 5 évig szívhatnak, mint mókus az erdőtüzet. Neki nem kéne egy belépő? Marhák - hogy egy klasszikust idézzek.
Zsolt75
2024. augusztus 13. 15:18
A szó, amit kerestek: infantilis.
backsplash
2024. augusztus 13. 12:57
Ettől a Poloska nem fog hanyatt vágódni. Hamarosan kibasszák Gyurcsány összes emberét a fővárosi cégekből és rövid pórázra kerül ez a Demszky reinkarnáció.
backsplash
2024. augusztus 13. 12:54
Beszarok, tényleg. Eszméletlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!