Nem velem van vitád, hanem minden olyan utassal, akik a sorozatos rossz döntéseid következményeit kénytelenek elszenvedni

2024. augusztus 27. 13:11

Válasz Lázár János mai posztjára.

2024. augusztus 27. 13:11
null
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

Nyitókép: MTI/Varga György

Miniszter úr, nagyon kevésen múlt, hogy vasárnap a Keleti pályaudvaron »csak« egy kisiklás, és nem tömeges sérüléssel járó baleset történt, ezt a MÁV sem tagadta tegnap. Minden vasutast köszönet illet, aki ezt a rendszert életben tartja, a helyreállítást elvégezte, és kitart a vasút mellett, s különösen a mozdonyvezetőt, aki vészfékezéssel el tudta kerülni az ütközést.

Ugyanakkor is tény, hogy cinikus megjegyzésekkel te magad állítottad le pont az érintett vonalszakasz fejlesztését két éve, a bizonyítékok nyilvánosak. Ezek után azért még téged ismerve is meglepő, hogy megint csak támadsz reakcióként. A másfél napnyi hallgatás után megírt posztodban egyszerre próbálsz a vasutasok, a meleg időjárás, a velem való vitád, a pártod és még ki tudja ki mindenki mögé bújni, csak hogy a miniszteri felelősségedről ne ejts egy árva szót se.

Persze önmagában ez az egyetlen baleset »csak« a jéghegy csúcsa, de azt mutatja, hogy nem csak minőségi, hanem biztonsági problémát is jelent a vasút romló állapota.

A MÁV minden eddiginél rosszabb késési statisztikái szerint és az utasok által is mindennap tapasztalható minőségi zuhanórepülés pedig együttesen mutatja: a helyzet nem csak rossz, mint valóban régóta, hanem kifejezetten és látványosan romlik. Ez az igazi baj.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2024. augusztus 31. 09:04
Nem tudom miért kell a mandinak helyet adni 2 emberke végtelen vitájára, ráadásul az egyik felelös is valamiert a másik meg csak pofázik. Ilyen szinten minden szimszéd vitának is ennyi helyet kellene adnia a magazinnak.
pugacsov-0
2024. augusztus 28. 21:00 Szerkesztve
Lézer monnyon le ! Alkalmatlan Fanta-ügynök !
Berendel
2024. augusztus 28. 20:01
Annyi valóban igaz, hogy Lázár leállított minden vasúti beruházást, különösen a fővárosban. De 10 vidéki vonalat is bezárt. Mindez azonban az a háborús infláció és a választások előtti osztogatás okozta infláció miatt lehet, hogy indokolt volt.
2024. augusztus 28. 14:40 Szerkesztve
Dávidka! Neked: Miniszter úr Akiből kibújtál, megtaníthatott/nevelhetett volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!