Több órás napsütés és akár 26 fok is lehet szerdán

2024. szeptember 18. 08:12

Helyenkénti fátyol- és gomolyfelhők mellett országszerte hosszabb napos időszakok várhatók.

2024. szeptember 18. 08:12
Sunset in Budapest

Nyitókép: Emrah Yorulmaz / ANADOLU / Anadolu via AFP

Szerdán többórás napsütésre és akár 26 fokos hőmérsékletre is számíthatunk – írja a Kiderül. A nap elején még felhős területeken is felszakadozik a felhőzet, így fátyol- és gomolyfelhők mellett országszerte hosszabb napos időszakok várhatók.

Az előrejelzés szerint elszórtan, főként az ország déli részén és esetleg északkeleten záporok alakulhatnak ki, egy-egy zivatar is előfordulhat. Az északkeleti, keleti szél napközben több helyen megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul, míg késő estére 12 és 18 fok közé hűl vissza a levegő.

***

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. szeptember 18. 09:35
Több lesz az.
v4nmeeg1p3psid
2024. szeptember 18. 09:16
Zsír. Írjátok meg: Főni engedélyezte. Legyen belőle BorsOnline-os hír. Futtassátok!
herden100
2024. szeptember 18. 08:53
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Gullwing
2024. szeptember 18. 08:28
Jön a meleg elpárolog a Dunából a víz, bpest kretén népe megmenekül...😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!