Hont szerint meg inkább a Reszkessetek betörőket kéne leadni, „oszt jó napot!”

2024. augusztus 20. 21:18

Az újságíró ezúttal sem tartotta magában a véleményét.

2024. augusztus 20. 21:18
null

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

Ahogy lapunk korábban megírta, az augusztus 20-ai tűzijáték időpontját későbbre tolták a viharos időjárás miatt. Hont András az esetre a rá jellemző ironikus módon reagált a közösségi oldalán.

„A dolgok hat perccel ezelőtti állása szerint megtartják a tűzijátékot. Vagy nem. Addig még sok minden változhat, végtére is kevesebb mint két óra múlva lesz, és közben még jön egy vihar. Vagy nem” – írta Hont András, majd hozzátette:

Szerintem augusztus 20-án is egyszerűbb lenne leadni a Reszkessetek betörőket, oszt annyi.”

Hont András bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. augusztus 21. 13:49
IDIOTA VAGY BAZD MEG FIRKÁSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ergit
2024. augusztus 21. 07:13
A magyar tűzijáték, ilyen gyönyörű helyen minden külföldinek nagyon nagy látványosság! Nekünk a felemelő ünnep örömtüze, idegennek hatalmas színkavalkád.
2024. augusztus 21. 07:03 Szerkesztve
De miért egy amcsi filmet, van nekünk jó magyarfilmjeink is! Ha már ezt propagálja. Talán féltékeny a tűzijátékra, mert az embereket az jobban érdekli, mint ő urasága. És bár vannak jó gondolatai Hontnak, sose felejtsük el, hogy szerelmes magába, persze nem úgy mint Feri, de önimádó ő is.
Chekke-Faint
2024. augusztus 21. 07:01
Az ötlet nem rossz. Legyen levetítve a reszkessetek betörők a hajógyári szigeten És legyen tűzijáték a Gellért hegyen egy időben. Nem kérdés a fajtád melyikre kíváncsi. Aztán megírhatnád egy kormány gyalázó cikkben, hogy nem tudod miért nem volt sikere a filmnek. Te melyiket választanád?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!