Hollandiában tréningezte a magyar LMBTQ-aktivistákat a Soros-hálózat

2024. július 31. 11:15

A magyar LMBTQ-közösség megerősítése volt annak a nyári tábornak a célja, amelyet a hollandiai Utrechtben rendeztek.

2024. július 31. 11:15

Nyitókép. A Soros Györgyhöz köthető szervezet áll a magyar LMBTQ-aktivisták képzése mögött. Fotó: MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin.

Az eseményt a Liberties hozta tető alá, az a szervezet, amely ezer szállal kötődik Soros György birodalmához. A hollandiai nyári tábor megszervezésében a Liberties segítségére sietett a holland Amnesty International, magyar részről pedig az Amnesty International Magyarország. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Liberties Soros György egyik bástyája Európában (berlini székhellyel), lobbi és ernyőszervezet, amely az EU tagállamaiban próbálja aktivizálni magát. 

Mint például a mostani táborral, ahol a résztvevők különböző kampányterveket dolgoztak ki a magyarországi LMBTQ-közösség életének megsegítésére.

A liberties.eu beszámolója szerint a nyári táborban résztvevők többek között kommunikációs képzést is kaptak, és kampánytanácsokkal látták el őket. A cikk szerint a tréningre azért volt szükség, mert a magyar kormány gyűlöletet kelt az LMBTQ-emberekkel szemben és arra is kitért a beszámoló írója, hogy Magyarországon tévéműsorokat, könyveket cenzúráznak.

A beszámoló szerint viszont nagy pozitívum, hogy a magyar társadalom felkészült a változásra és egyre nagyobb az LMBTQ-közösség elfogadottsága.

A cikk szerint a magyarok több mint felének már van LMBTQ-közösséghez tartozó barátja.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miserablo
2024. augusztus 05. 10:58
Magyarország fele buzi meg leszbika ?Eddig hogy titkolták .Féltek hogy kidobják őket a 10-k emeletről vagy megégetik a főterén. Ezt valami Teheráni lapban olvasta .Ott divat fel lógatni meg kezet vagdalni a téren .Tényleg akkor javaslom a következő pryde legyen Mekkában vagy Medinában .Micsoda siker lenne .
krisz09
2024. augusztus 01. 09:16
Ezt figyelembe kellene venni a stratégiában: Miért pont az LMBTQ az egyetlen másság, amit a baloldali elit feltűnően propagál, miközben semmilyen, a sajátjától eltérő véleményt nem fogad el? Az USA-ban, és pl. Franciaországban is, a Z generációsok 19%-a vallja magát LMBTQ-ba tartozónak... Miért ugrott meg ez az érték az új generácókban? (Y generáció 11,3%, X generáció 3,3 %. Gallup 2022) Az egyik ok, hogy Nyugatról évtizedek óta sulykolják minden fronton az egyediséget, hogy: emelkedj ki a tömegből, te Más vagy, Egyedi vagy. Csakhogy az ember egyik alapvető szükséglete a közösséghez tartozás, és hogy elfogadja őt a közösség. Minek nevezik az LMBTQ személyeket? LMBTQ Közösségnek. Miközben belesúlykolták/-ják a fiatalba, hogy más/egyedi akarjon lenni, egyidejűleg a fiatalok magányossá váltak a képernyők miatt, ami sokszor szorongáshoz vezet. Eközben azt is súlykolják: az LMBTQ egy közösség, ami befogad mindenkit, aki MÁS, a konzervatívok, keresztények pedig elutasítják a másságot...
Kristály
2024. július 31. 15:44
Mit tréningeztek egymást szopták dugták ??? A férfiak szégyene.
atti64
2024. július 31. 15:40
A MUMIÁT MIKOR LIKVIDÁLJA MÁR VALAKI??????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!