Egy videóban minden, amit Magyar Péter diszkóbotrányáról eddig tudni lehet

2024. július 09. 10:01

Korábban írtunk róla, lementették a felvételeket a Dunába hajított telefonról.

2024. július 09. 10:01

Nyitókép: képernyőfotó

Nem csitul a botrány Magyar Péter körül, miután a Tisza Párt alelnöke pár héttel ezelőtt botrányosan viselkedett egy belvárosi szórakozóhelyen, ahonnan végül ki is dobták, az ügyben jelenleg nyomozás zajlik.

A Magyar Nemzet videóban foglalta össze a botrány részleteit:

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. július 09. 15:06
Képzeljük el egy pillanatra azt az élethelyzetet, hogy nincs a kegyelmi botrony és MP nem lenne liberális megváltó. Ekkor - még csak mint Varga Judit NER tag exférjeként létezne a köztudatban - Varga Judit tengap óta a Patrióták alelnöke lenne. - a FOS most minden hullámhosszon pedofilozna - a FOS minden hullámhosszon gyermekvédelmezne - a FOS Varga Judit és az egész kormány lemondását követelné - a FOS minden NER tagot újbül és újból megbélyegezne - a FOS moralizálna és szabná meg, hogy mit szabad egy 3 gyerekes apának - a FOS sorolná fel MP büntetési tételeket - a FOS követelné Polt Pétertől a vizsgálatot - a FOS követelné az ezesetben nem független bíróságtól a legszigorúbb ítéletet De így, a FOS most csendben van és mintha nem lenne álláspontjuk. Különben is, a rogáni propaganda csinálja az egészet.
nyugalom
2024. július 09. 12:53 Szerkesztve
Önimadó, agresszív pszichopata! Imádói a csőcselékből allt össze. Sájer kezeli még a kasszát? Hová tűnt a lanyaval? Tisza part is piramisozik -Sájerék tanacsara, platopeti meg költi a dizsiben! Remek, ez kell nekik!
hlaci83
2024. július 09. 11:15
Kijevbe megy a buzi, már mindenhol megírták, alszotok????
Kétes
2024. július 09. 10:48
A Tisza párt indulója: Mulassunk éjfél előtt, éjfél után Hát juszt is víg a nótám A pénzemet én az Ötkertben mind elmulatom Kalapom-pom-pom, Kalapom.pom-pom a szemembe borítom. A telefont meg a Dunába hajítok! Kötök a hajamba kis máslikat mer’ mostan én, s nem más vigad Megveszem magamnak a Lánchidat szavakkal zaklatok tini lányokat Mer’ a pénzemet én máma mind elmulatom Kalapom-pom-pom, kalapom-pom-pom a szemembe borítom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!