Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Magyarázza az agymosottazást Magyar Péter (VIDEÓ)

2024. június 05. 16:56

„Nem mondtam ilyet, ki szoktam mondani, amit gondolok” – fogalmazott a Tisza Párt alelnöke.

2024. június 05. 16:56

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Agymosott magyarokról beszélt egy lengyel lapnak a közelmúltban Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke a Rzeczpospolitának – mely Soros Györgyék érdekeltségébe tartozik – úgy fogalmazott, „ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt”

A Magyar Nemzetnek ugyanakkor már nemrég úgy magyarázkodott, hogy: 

Nem mondtam ilyet, ki szoktam mondani, amit gondolok.”

Majd hozzátette, szerinte nem ő, hanem a Magyar Nemzet tartja agymosottnak a magyarokat, azok miatt a hírek miatt, amikkel tájékoztatják az olvasókat.

Ezt is ajánljuk a témában

Pocskondiázó és Soros-közeli jelöltek a Tisza Párt listáján

Azonban nemcsak Magyar beszél agymosottakról a  Tisza Párton belül. Az európai uniós listájuk 7. helyén álló Kollár Kinga korábban közösségi oldalán azt írta:

Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok”.

További érdekesség, hogy a párt listáján, a második helyen Dávid Dóra, a Facebookot tulajdonló Meta jogtanácsosa is helyet kapott.

Dávid az Advocates for International Development nevű szervezetnél volt gyakornok, aminek egyik partnere David Pressman ügyvédi irodája, de kapcsolatban állnak több Soros-szervezettel is. Az amerikai spekuláns pedig rendszeresen a háború folytatását hangsúlyozza – ismertette a lap.

A Facebooknál maradva pedig az is emlékezetes, hogy miután Magyar Péter jogi lépéseket szorgalmazott a háborúellenes kampány ellen, éppen ezután törölte a Facebook egy időre az M1 oldaláról Orbán Viktor Békemeneten elmondott beszédének felvételét

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet összeállítását alább tekintheti meg:

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. június 10. 07:43
igaza van, hisz' képesek voltak az agymosottjai 7 EP-parlamenti képviselői helyet kreálni! .... ja nem, ez már inkább agyhalál .. :-((
darling
2024. június 08. 20:58
A Tisza sem árad, a "kő kövön nem marad" se jött össze a mai nagy dérrel-dúrral beharangozott, azonnali kormányváltás napjára! A magyarok már igazán megkapták a magukét a baloldal hamis messiásaitól, de újra bebizonyítják, h helyükön van az eszük!
Thanos
2024. június 06. 07:46
Magyarpéter valójában egy kerítő, az adatbázisgyűtő a következő piramis-játék csaláshoz. Kicsit színesebb, kicsit szagosabb és mindenképpen látványosabb, de a végeredmény ugyanaz. Azok akik ezt a sok hazugságot és silány manipulációt elhiszik, azok kifejezetten alkalmas célcsoport a piramis-játék lehúzásra is. Azt meg, hogy lelkesen adják oda a pénzüket úgy érik el, hogy adnak nekik egy nevet. Ezen túl legyen a nevetek Tisza párt mozgalom mondta a messiás és elment Brüsszelbe számolni a lopott vagyont. A hívek meg csak vártak és vártak, de a messiás nem tért vissza és az ígért vagyon is eltünt. Hát így ért véget a mese.
bagira002
2024. június 06. 00:39
Háborúarca
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!