Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Képekben a 2024-es budapesti Pride – GALÉRIA

2024. június 22. 20:49

Megtartották a budapesti Pride-ot, ami nem volt eseménymentes; izraeli-palesztin szembenállás, az amerikai nagykövet és Karácsony Gergely is megjelent a felvonuláson.

2024. június 22. 20:49
null

Fotó: Mandiner

Véget ért a 2024-es budapesti Pride, ahol az LMBTQ+ közösséghez tartozók jogaikért vonultak ki az utcára az emberek. 

A felvonuláson az ember találkozhatott Karácsony Gergellyel, vagy éppen az Egyesült Államok magyarországi nagykövetével, David Pressmannel, aki elmondta, hogy a Pride a legjobb magyar hagyományokat testesíti meg

Ezt is ajánljuk a témában

A Pride idén sem volt konfliktus-mentes, ellentüntetők egy kisebb csoportja várta a felvonulókat az Andrássy úton. Emellett egy kisebb balhé is kialakult egy izraeli és egy palesztin-barát társaság között. 

Galériánkat itt, a képre kattintva tudja megtekinteni:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AnarchyInTheEU
2024. június 23. 23:43
Simán el tudom képzelni, hogy ezek nagyrésze nem is magyar. Ide "buszoztatták" őket.
Nejem
2024. június 23. 17:13
Irigylem ezt a hatalmas Budapestet, itt mindig van valami tüncike meg bulicska. De rohadtul ráér ez a sok degenerált buznyák. Van aki hivatásos buznyák, más meg a buznyákokból él, és ezért hajlandó úgy beállitani magát mintha szeretné a buznyákokat. Valójában irtózik tőlük mint a pestisestől. A köcsög politikusok meg ugye a céljaik várva várt elérése miatt "szeretik" a tüncikézőket. A sok ráérő "pösti" meg ugye mit csinaljon ráérő idejében. Nagy része jól kvalifikált, siker orientált, ledolgozza azt a kb 8 óráját, utána meg unatkozik. A négy fal közül lemegy tüncikézni. Jó bulinak tartja, mert agymosott. Kertje, földje, jószágai, gyerekei nincsenek. Unja magát.. Kell a barmoknak a fesztivál.. Példul buzifesztivál.. Az ilyen agymosott szutykok választották meg újra a Kari Gerit is. És mily érdekes, általában Pöstön vannak mindig a cirkuszok. Mert unatkoznak.. A sok marha.. :) :)
DrPepper
2024. június 23. 17:00
Toxikus heterofób felvonulás.
Jack Reynor
2024. június 23. 15:18
büszkék a devianciájukra a patkányok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!