Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Pressman közölte: szerinte a Pride-on felvonulók „a legjobb magyar hagyományokat követik”

2024. június 22. 20:06

Az amerikai nagykövet úgy véli, a Pride „az emberi méltóságért folyó küzdelem egyik megnyilvánulása.”

2024. június 22. 20:06

Kép forrása: Fotó: David Pressman X-oldala

David Pressman amerikai nagykövet, a Budapest Pride előtti sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a felvonulók az emberi méltóságért és jogokért küzdenek, ami az ország legjobb hagyományait tükrözi, írja a 444.

Nemcsak az amerikai nagykövet lekesedik az eseményért

A Pride kapcsán Donáth Anna, a Momentum választási bukása okán nemrég lemondott elnöke is lelkesedését fejezte ki. Mint a korábbi EP-képviselő fogalmazott, hogy szerinte a „Pride az egyik legszebb ünnep!”, de hozzátette azt is: szerinte most „kétszeresen fontos”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thehun
2024. június 25. 07:15
Meg az anyad retkes picsaja, aki ilyen hernyot szart a vilagra!!!
laurahann
2024. június 24. 14:19
A húsvét, a karácsony, a vasárnapi mise, a töltött káposzta, a gulás, jaa például ezek mind hagyományos dógok. Azt nem hallottam még a nagyszüleimtől sem, h a buziskodás szép, régi hagyomany lenne... Meleg a leves, a radiátor, a buzi meg buzi. Nevezd nevén a dolgokat. Nem köll azt szégyellni. 🤢
laurahann
2024. június 24. 14:14
Meg az a szopós szája, le sem tagadhatná, h buzeráns. És hogy ő a néni 😁
Palmimi85
2024. június 24. 13:04
Még a fizimiskájától is hányingerem van, ha ez saját kapura focizó metszettfarkú amérikait meglátom! Maga a hányieger két lábon, bár minta igyekezne vissza a fára....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!