Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Hont András reakciója Magyar Péter atv-s kalandjára: „A víz szalad, a kő marad”

2024. június 11. 08:29

A tévé stúdiójából kirohanó Magyar Pétert újra önmagával szembesítették.

2024. június 11. 08:29

Nyitókép: Facebook

Ahogy megírtuk, Magyar Pétert szembesítették a hazugságaival, megsértődött és kirohant az ATV stúdiójából. A Mandiner közzétette a tételes bizonyítékokat is arról, hogy Magyar Péter hazudott, amikor azt állította, nem keresi őt az ATV.

Most Hont András újságíró reagált ironikusan a stúdióból kirohanó Magyar Péterre, stílszerűen Magyar kedvenc Wass Albert-idézetével.

„Annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy »A víz szalad, a kő marad«”

 – írja a publicista a Facebookon. 

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisgazda-4
2024. június 12. 12:26
Én mint kisgazda sosem szavaznék Gyurcsányra, de nagyon nem szavazok a fideszre sem mert orbán halálos ellensége a kisgazdáknak és egyébként is egy ócska maffiózó. Magyar Péterre sem szavaztam, mert nem ismert ez a pasas még, de ha orbán bukást és a fidesz maffia kiebrudalást készítik elő akkor a kisgazdák őt fogják támogatni. Orbán takarodj, fidesz takarodj ti meg mennyetek az anyátok kínjába agymosottak. Rohadt fasiszták.
Valodi
2024. június 12. 00:03
Csubszi 16:48 "Igen, valódi szamár vagy, kistakony" - höhöhö ... hogy beszélhetsz így arról, aki a Bibliádat szó szerint idézi? Na, még egyszer: "Olyan sokrétű mezőgazdaság, környezet- és tájgazdálkodás megteremtése a cél, amely úgy állít elő értékes, a természetet a lehető legkevésbé terhelő, egészséges és biztonságos élelmiszereket, valamint helyi energiákat és különféle nyersanyagokat, hogy közben megőrzi talajainkat, ivóvízkészleteinket, az élővilágot, természeti értékeinket. Fenn kell tartani kultúrtájainkat, a települések közösségeit, egyediségükben megnyilvánuló termelési hagyományainkat. Csak egy összetettebb, sok kis- és közepes méretű birtokra épülő, változatos termékszerkezetű mezőgazdaság tud nagyszámú, megélhetést biztosító munkahelyet teremteni, és ezáltal kellő távlatot nyújtani a gazdatársadalom, és utánpótlást a fiatal gazdák számára." (Nemzeti Együttműködés Rendszere, 26. oldal) Tudod értelmezni és a valósággal összehasonlítani?
Valodi
2024. június 11. 23:58
Csubszi 16:51 ... höhöhö ... ismered a libatömés technikáját? Erőszakkal túletetik - no, ez zajlik 14 éve: 2007.03.10. „Erős vidékre van szükség, amely képes biológiailag és gazdaságilag fenntartani az országot. A politikai, demográfiai, gazdasági biztonság és stabilitás feltétele a vidék megerősítése - jelentette ki Orbán Viktor szombaton.” A valaha létezett legrohadtabb álmagyar "politikus" hazudta ezt - és én hülye, elhittem ennek a görénynek!
survivor
2024. június 11. 22:14
cinke Hamarabb lebukik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!