Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Hont a Magyar Péter-jelenségről: Ennyi erővel a sarki trafikosból is lehetett volna ellenzéki ikont képezni

2024. június 03. 23:26

Magyar Péter támogatói annyira frusztráltak és keserűek Hont szerint, hogy mindegy, milyen áron, de „ha egy napra megbukik Orbán Viktor, az már megéri”. „Mindent feladnak.”

2024. június 03. 23:26
null

Nyitókép: Öt/YouTube-képernyőkép

Az Öt legfrissebb adásának Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Ceglédi Zoltán politikai elemző és „természetesen” Hont András újságíró volt a vendége – a legfrissebb adásban szóba került a Magyar Péter-jelenség is. 

Magyar Péterről Hont egy pár perces monológban kifejtette, hogy bár sok mindent látott már a magyar politikában, de olyat még nem, hogy valaki a legközvetlenebb szeretteivel történő magánbeszélgetését felveszi azzal az indokkal, hogy „védi a családját”, majd nyilvánosságra hozza azzal az indokkal, hogy „megmenti a hazáját és bukik a kormány”.

Természetesen nem bukik a kormány, ahogy a felvétel kikerül.”

„Már el is felejtettük, hogy mi van a felvételen” – tette hozzá, s megjegyezte, hogy azok, akik a kormány bukását várják, ezek után még jobban elkezdenek érte rajongani. Ezek az emberek annyira frusztráltak és keserűek Hont szerint, hogy mindegy, milyen áron, „ha egy napra megbukik Orbán Viktor, az már megéri”. „Mindent feladnak.”

Ezzel együtt a TISZA Pártnak mért „25, akár 30% mélyen keserű, csalódott ellenzéki szavazót” Hont is látja, ugyanakkor fontosnak tartja megemlíteni

Gulyás Márton és a Partizán felelősségét:

„Már csak azért is, mert Márton az, aki hogyha beesik hozzá egy sorozatszínész, egy pop-ikon, akkor elkezdi azt feszegetni, hogy nem érzi-e a kiemelt társadalmi felelősségét... de mintha a saját kiemelt társadalmi felelősségét nem érezné” – fejtegette. „Ugyanis az, hogy behívja a Partizánba, azzal nincsen gond, bár nekem csak és kizárólag azért jutott eszembe, mert behívták a Partizánba. [...]

Nem azért volt ott, hogy ő a politikai filozófiai téziseit ismertesse.

És innentől ez történt, ez görgött tovább a médiában. Lebegtetett valamit az ürge, hogy most mi jön, mit leplez le, és hozzácsatolt egy unásig ismételt, mindannyiunk által jól ismert közhelyet” – szögezte le.

„A lebegtetésből meg nem lett semmi, a közhelyekből pedig megképződött egy ellenzéki ikon. Ennyi erővel tényleg a sarki trafikosból is meg lehetett volna képezni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:22
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­­­k­­e­­l­­d­­ ­­a­ ­s­­­z­e­x­­i­­­ ­p­­­u­­n­­c­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Patika
2024. június 05. 12:52
Ennyi erővel a sarki trafikosból is lehetett volna ellenzéki ikont képezni--- Sok alkalmas jelölt rohangál a nagyvilágban, de nem jelentkezik politikusnak, mert nincs meg bennük az ehhez kellő kétszínűség és szociopátia.
Kétes
2024. június 05. 07:45
Javasolom szavazzuk meg Magyar Péternek a Nagy Derékszíj Rend diktafonnal és gyermekkönnyekkel ékesített kitüntetést! Indokolás: Madách Ember tragédiája, Athéni szín Első demagóg (magyar hangja Magyar Péter) Odább! Ez a hely itten az enyém. Veszélyben a hon, hogyha nem beszélek. (A nép helyeslést üvölt)
Antifleto
2024. június 05. 07:17
Tévedés a sarki trafikos alkalmasabb lenne mint ez a kis seggdugasz MP. Akinek az a fő programja, hogy bosszút álljon a feleségén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!