Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

„Aki a Fideszre szavaz, a békére szavaz!” – így adták le voksaikat a kormánypárt politikusai (Képek)

2024. június 09. 13:50

Továbbra is kiemelkedő a szavazópolgárok aktivitása, eddig lényegesen többen járultak az urnákhoz, mint öt évvel ezelőtt.

2024. június 09. 13:50
null

Nyitókép: Facebook

Ahogy a választást kísérő hírfolyamunkban mi is beszámoltunk róla, továbbra is kiemelkedő a szavazópolgárok aktivitása. A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint 11.30 percig a szavazásra jogosultak 22.89%-a járult az urnákhoz, amely közel öt százalékkal magasabb arány, mint öt évvel ezelőtt.

Ezt is ajánljuk a témában

A kormánypárt politikusainak egy jelentős része már a reggeli, délelőtti órákban leadta szavazatát. 

Aki a Fideszre szavaz, a békére szavaz!”

– írta a miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán, ahova egy képet is posztolt, amelyen feleségével, Lévai Anikóval együtt szavaznak.

Forrás: Facebook

„Csak a béke, csak a Fidesz. Ennyi” – írta a saját fotójához Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője.

 

„Plusz egy voks a békére!” – ezt pedig már a miniszterelnök politikai igazgatója, Orbán Balázs írta Facebook-oldalára:

Forrás:  Facebook

Alighanem az elsők között adta le a voksát Szijjártó Péter külügyminiszter. „6 óra, biztosra mentem! Csak a béke!” – írta Facebook-oldalán a tárcavezető.

Forrás:  Facebook

„A Fideszre és a békére szavaztam!  Azért, hogy minél több békepárti képviselő legyen Brüsszelben. Hódmezővásárhelyen pedig csak Grezsa István és a Fidesz csapata képes arra, hogy véget vessen a marakodásnak és elhozza a gyarapodást.  Csak Vásárhely! Csak a béke! Csak a Fidesz!” – írta közösségi oldalán Lázár János aki a következő képet osztotta meg követőivel:

Forrás:  Facebook

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:20
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­­é­­­k­e­l­­­d­­­ ­a­­ ­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­­­n­­­c­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
2024. június 10. 07:51 Szerkesztve
Na, akkor hát lement ez a választás is. Mintha a fidesz állásai gyengülni látszanának, bár továbbra is nyeregben marad. Ezzel remélhetőleg csökken az álszent béke-mantra sulykolása a nagyérdemű felé. A mantrával ugyanis komoly baj volt, mint ahogyan a legtöbben meg is értették. Nem az volt a baj, hogy békét akarunk, hanem az, hogy ez a jelszó nem volt megtöltve tartalommal. Mint az 50-es évek "békeharca" esetében, a "béketábor" részéről. A béke iránti óhajt ugyanis nyilvánvalóan a háborút indított, és ezt a megtámadott országban folytató fél felé kellene irányítani. Ehelyett a "békevágy" hirdetői a háborúzó fél narratíváját terjesztik kezdettől. Feltehetően az úri közönség ezt átlátta, de a bugyuta eszközökkel (munkácsi turul, stb.) felszított honfiúi/honleányi felbuzdulásra, mint egyetlen érvre továbbra is alany maradt. Szóval béke, de nem hódítással, leigázással - mert az nem valódi béke. Igaz, feleim?
Tommaso
2024. június 09. 19:17
Orbán Viktor is leadta a szavazatát, azt is elárulta, kire A háborúpárti Putyinra, Vitézy nevű rokonára, és ruszkicsicska önmagára ORBÁN sakktábláján Sz Alexandra csak egy paraszt, akit a saját királya ütött le.
Tommaso
2024. június 09. 19:16
ORBÁN nagy sikert ért el Szlovákiában, Nemzetmegosztó poIitikája eredményeképp a Magyar Szövetség nem érte el a magyar képviselő kijuttatásához szükséges 5 százalékos küszöböt, 57 350 vokssal mindössze 3,88 százalékot szerzett. FICÓ viszont nagyot bukott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!