Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Többszörösen is megdöbbentett Magyar Péter meghökkentő viselkedése, pofátlansága, egyre agresszívebb stílusa

2024. május 30. 10:08

Olyanná lett, mint a kommentszekciók felületes és indulatos bugyrainak megtestesülése, aki csak kinyilatkoztat, ítéletet hirdet, nem is vár választ semmire.

2024. május 30. 10:08
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

„Egy ideig mérgeztem magam Magyar Péter szónoklatainak hallgatásával, mert személyesen ismertem őt, ezért többszörösen is megdöbbentett közéleti ámokfutása, 180 fokos fordulatot vett irányváltása és meghökkentő viselkedése, pofátlansága, egyre agresszívebb stílusa. Szemeimet dörzsölve néztem, hogy vajon tényleg jól látok-e? Be kellett lássam, hogy igen.

Üdítő kihagyások után most újra belefutottam egy vele készült interjúba, melyben egy óriásira nőtt egójú, magát veszélyesen komolyan vevő és másokat sebes beszéddel, kéjjel pocskondiázó, mosolytalan ember képe mutatkozott meg.

Olyanná lett, mint a kommentszekciók felületes és indulatos bugyrainak megtestesülése, aki csak kinyilatkoztat, ítéletet hirdet, nem is vár választ semmire, nem is kíván érdemben szóbaállni senkivel.

És persze nem is csinált még semmit abból, amit kritizál és amit kikér magának. 

Eközben azt mondja, tégláról téglára akarja építeni a hazánkat. Csakhogy olyan habarccsal, melyet bosszúból és kivagyiságból, haragból és irigységből kevertek, bizonyos, hogy nem lehet építeni, csakis rombolni. A közbeszédbe fellépésével érkezett mentális dózerolás azonban sajnos már visszavonhatatlanul folyamatban van…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:24
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­e­l­­d­­ ­­a­­ ­­s­z­e­­­x­­­i­ ­p­­u­­n­­­c­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
2024. június 04. 07:31 Szerkesztve
Kiselejtezzük. Minél inkább vesztét érzi, annál jobban őrjöng. Minél jobban őrjöng, annál mélyebbre ássa magát. Ő MINDIG IS EZ VOLT! EZ AZ ALAPJELLEME: GÁTLÁSTALANUL HAZUDOZÓ, DÓZEROLÓ FÉREG. Az ilyenek mindig fölvetett fejjel pöffeszkednek. Nem látnak maguk elé. EZÉRT FOG EZ A DIESEL SZAMUELY IS POFÁRA ESNI. Soha nem fogadja el egyenrangúnak még a baloldal sem. Túl nagy fontosságot tulajdonít magának, túldimenzionálja a vélt jelentőségét. A kormánypártok annyit foglalkoznak vele, amennyit az ember egy vissza-visszarepülő büdösbogár zavaró jelenlétekor szükséges: elhajtják az anyja kínjába.
istvanpeter
2024. június 03. 18:55
Hát, ami a Magyar Pétert illeti, nincsen rá megfelelő fogalom és összehasonlítási alap a naprendszerben. Ennyire undorító primitív sötét féreg sehol máshol nem létezik, csak a Föld nevű bolygón, szerencsére itt is csak ez az egyetlen egy.
Isten jobb keze
2024. június 02. 07:36
Mi már nem döbbenünk meg azon, hogy orbánék mennyi lopnak! Nekik ez a természetes! A rohadás..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!