Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Magyar Péter őrjöngve káromkodott és üvöltözött a templomból kijövő hívekkel

2024. május 11. 13:43

Obszcén kifejezéseket üvöltözött Magyar Péter egy templomi menetnek, a Tisza Párt politikusa még a szertartás közben is bekiabált a templomba.

2024. május 11. 13:43

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

„Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá!” – üvöltötte Magyar Péter Putnokon egy templomi menetnek, és azután sem hagyta abba a kiabálást, miután a polgármestert követően már csak a hívek haladtak át a Tisza Párt támogatói között – derül ki egy internetre felkerült videóból (lentebb). 

Mit mondott a plébánus úr a templomban? Szégyelljék magukat! (...) Remélem újraszentelik majd ezt a templomot! Szégyelljék magukat!”

üvöltötte tovább a baloldali politikus, aki még a plébánost is kiabálva kereste, hogy felkérdezhesse.

Magyar a templomnál várta, hogy kiabálhasson

A nyilvánosságra került felvételeken egyébként jól látszik az is, hogy mindez nem véletlenül történt, Magyar Péter és követői direkt a templom előtt várakoztak, hogy a politikus templomból jövőkkel kiabálhasson. Erre utal az is, hogy Magyar beszéde közben hívei szólnak neki, hogy „Jönnek!” 

Valamint az a tény, hogy Magyar Péter még a szertartás közben is mikrofonnal a kezében, hangosítással kiáltozta be a templomba: „Gyere ki!”.

A történtekről a 444.hu is beszámolt

A lap szerint a baloldal messiásává avanzsált politikus putnokon nemcsak saját szavait, de két, a 444 szerint olyan idézetet is elordibált, amelyet a lap Tamás Barnabás helyi polgármesternek tulajdonított, noha azok közül az első idézetet például nem támasztja alá semmilyen fellelhető dokumentum, se jegyzőkönyv, se hangfelvétel, és a másik idézet kapcsán is maradhatnak kérdések a portál cikkét olvasókban.

„Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák.

Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat” – kiabálta a 444 által idézetnek titulált obszén kifejezéseket Magyar Péter a templomi menetre.

De elordibálta a templomból jövőknek a következő (a 444 szerint ugyancsak) idézetet is: „tudjuk nagyon jól, hogy választások jönnek, választások mennek.

Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá.

Ma viszont bízom abban, hogy a tavasszal úgy fog dönteni a magyarság, a magyar nép, hogy újra megkapja a lehetőséget az a konzervatív kormányzat, amely a jelen pillanatban is előre viszi ezt az országot”.

Frissítés

Nem kellett sok idő, hogy Magyar Péter megtalálja a cikkünket és alákommenteljen a Facebookon.

A minap a templom előtt – egyebek mellett – „lófaszt” üvöltő politikus azt írta: „Megint hazudtok. Hol káromkodtam én? Felolvastam a fideszes polgármester, Tamás Barnabás szavait, amivel kivégzéssel fenyegette a városa polgárait. Ez a Fidesz”.

Ezek után hozzászólásában megismételte a két idézetet, melyeket a templomból kijövőkre rákiabált. Cikkünk többi részletével kapcsolatban nem volt észrevétele, nem reagált az idézetek hitelességével kapcsolatos aggályokra, nem adott magyarázatot arra, minek folytatta az ordítozást, amikor már csak az egyszerü templomi hívek vonultak el előtte, miért üvöltözött be a templomba szertartás közben, valamint hogy miért kereste magából kikelve a plébánost.

Magyar Péter hozzászólását alább tekintheti meg:

 

Mutatjuk az egyik kapcsolódó felvételt:

 


 

 

Összesen 990 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. május 14. 11:02
kishegyi 15:14 ... höhöhö ... inkább bégess, az a te nyelved! 2010: "Olyan sokrétű mezőgazdaság, környezet- és tájgazdálkodás megteremtése a cél, amely úgy állít elő értékes, a természetet a lehető legkevésbé terhelő, egészséges és biztonságos élelmiszereket, valamint helyi energiákat és különféle nyersanyagokat, hogy közben megőrzi talajainkat, ivóvízkészleteinket, az élővilágot, természeti értékeinket. Fenn kell tartani kultúrtájainkat, a települések közösségeit, egyediségükben megnyilvánuló termelési hagyományainkat. Csak egy összetettebb, sok kis- és közepes méretű birtokra épülő, változatos termékszerkezetű mezőgazdaság tud nagyszámú, megélhetést biztosító munkahelyet teremteni, és ezáltal kellő távlatot nyújtani a gazdatársadalom, és utánpótlást a fiatal gazdák számára." (Nemzeti Együttműködés Rendszere, 26. oldal)
Melchiades14
2024. május 13. 19:52
Az ilyen féregnek a kurva anyját!
kishegyi
2024. május 13. 15:13
Papírról olvas ez a szerencsétlen. Hogy egy másik levitézlett klasszikust idézzek: micsoda ficsúr!
Turán
2024. május 12. 17:59
Lehet így is értelmezni. Egybittel. 😅😅😅😅
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!