A földbe állt a Momentum támogatottsága Budapesten

2024. április 19. 20:48

A kutatás szerint Szentkirályi Alexandra, a FIdesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a második legnépszerűbb.

2024. április 19. 20:48
null

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A Momentum számára dermesztő közvélemény-kutatási eredmények kerültek nyilvánosságra. Az Index ismertette a Pulzus Kutatási Rendszer 2024. április 16. és 18. közötti kutatását, amely azt vizsgálta, hogy a budapesti lakosok melyik listára terveznek szavazni a közelgő önkormányzati választásokon. Ebből kiderült, hogy jelenleg a DK, az MSZP és a Párbeszéd közös listájára terveznek a legtöbben voksolni. 

Az ötszáz fős kutatás alapján azt írták, hogy a válaszadók 29 százaléka támogatja Karácsony Gergelyt, ezt követi a Szentkirályi Alexandra vezette Fidesz-KDNP lista (18 százalék). A Vitézy Dávid vezette LMP és civilek közös listáját a válaszadók 15 százaléka jelölte meg, a Kétfarkú Kutyapárt listáját pedig 9 százalékuk. 

A lista végére került a Soproni Tamás által vezetett Momentum-lista, amelyre a budapesti válaszadók mindössze négy százaléka készül voksolni. A Mi Hazánk és a Jobbik listáját a válaszadók 3–3 százaléka említette. A megkérdezettek közel ötöde nem tudta, vagy nem akarta megmondani, kire fog szavazni júliussal. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-141
2024. július 16. 14:17
🍓 ️ ­­É­r­t­é­k­e­­l­­­d­ ­a­­­ ­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­­p­­u­­­n­­­c­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
kir2vik
2024. április 28. 07:56
"A földbe állt a Momentum támogatottsága Budapesten" Vidéken meg nincs. Szép napom lenne, ha ezek végleg eltűnnének. Az első pillanattól utálom őket, már akkor,amikor a Mandiner az aranyos széparcú leánykákat meg a Petőfire hajazó butafiút futtatta, elsőként az országban.
Syndicalist-Cat
2024. április 28. 01:20
Ha végre eltűnik a romentum a sülyesztőbe az minden magyarnak ünnepnap lesz.
OrangeOrder
2024. április 27. 23:46
Szuper. Pusztuljanak, sose bocsátom meg a szemétségeiket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!