Stumpf András Magyar hangfelvételéről: „Lónak a pömpölője ez eddig”

2024. március 26. 10:07

A publicista is reagált.

2024. március 26. 10:07
null

Nyitókép: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

 

Megjelent Magyar Péter feleségéről készített hangfelvétele, amiből csak egy dolgot tudtunk meg: valakik valamikor javasolták az ügyészségnek, hogy húzzanak ki valamit valamilyen ügyészségi iratokból, de az ügyészség független, ezért ahogy Magyar fogalmaz, „már nem tudták kiszedni az iratokból...”

Stumpf András is reagált a hangfelvételre. „Lónak a pömpölője ez eddig”

– írta a publicista.

Frissítés!

Cikkünk megjelenését követően a publicista frissítette írását az alábbiakkal:

„(Frissítés 10:35-kor: mégsem egészen az. Kicsit elhamarkodtam az ítéletalkotást. Miért? Mert ha valaki azt mondja be, hogy az igazságügyi miniszer maffiának nevezte a kormányt, amelyből nem lehet kijönni, aztán ehhez hasonló sincs a felvételen, akkor az bizony lófüttynek tűnik első hallásra. Ha ráadásul a maffiás állítással éppen ellentétes értelmű kijelentés hangzik el a miniszteri szájból, még kisebbnek látszik a lópikula. Márpedig Varga Judit azt mondja rajta, hogy Polt nem ura az ügyészségnek sem, az tehát mindenféle beavatkozási kísérletek ellenére is normálisan működik. Viszont: még itt, a magánfalamon is várnom kellett volna az ítéletalkotással, hiszen Varga nagyon átlátszó "nem gondoltam komolyan"-szövege azért tovább lendítette az ügyet, a vidéki prókátor jogi gyorselemzése pedig azt mutatja, hogy a felvétel igenis bizonyíték, s súlyos éveket szabhatnak ki az azon vázolt beavatkozási kísérletekért. Már ha Polt tényleg nem ura az ügyészségnek. Mert ha az, akkor ugye nem fognak. Mindegy, lényeg, hogy kicsivel bonyibb a dolog, mint ahogy elsőre éreztem, s ez a kétperces felvétel sem nulla egész nulla jelentőségű. Azt, hogy pontosan mekkora a jelentősége neki, inkább nem tippelném most meg. Arra van a Válasz Online, hogy oda már mindent végigelemezve írjunk. Ahhoz idő kell, de meglesz.)”

Stumpf András bejegyzését itt is megtekintheti:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-141
2024. július 16. 14:25
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­k­­­e­­­l­­d­ ­­a­ ­­­s­­z­e­­x­­i­­ ­­­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
2024. március 26. 16:43 Szerkesztve
Mindig imádtam a Bandi modorosságát. 😁
catalina11
2024. március 26. 16:16
Stumpf elvtárs szokásos egyrészt-másrészt mutatványa....
Hohokam
2024. március 26. 16:15
Magyarul: "Kétségbeesve keresem Susant", de ebből csak egy szak műanyag klipsz lesz, nem Nefertiti fülbevalója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!