Itt vannak Varga Judit legerősebb mondatai drámai interjújából (VIDEÓ)

2024. március 29. 11:39

„Magyar Péter terhesen a falhoz lökött” – az egykori tárcavezető könnyek között mesélt az elmúlt évek borzalmairól.

2024. március 29. 11:39
Varga Judit

Személyi szabadság korlátozása, verbális erőszak, késsel fenyegetés – a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit a Frizbiben tálalt ki a baloldal által most pajzsra emelt exférje, Magyar Péter agresszív és manipulatív viselkedéséről. Az interjút már több mint 800 ezren látták.

Videóösszeállításunkban most mutatjuk, Varga Judit hogyan mesélt könnyek között például arról, miként lökte őt falhoz egykori férje, mikor épp várandós volt.

Felkavaró tartalom:

 

 

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. április 09. 04:12 Szerkesztve
Nem lett volna szabad a Fidesz berkeiben közismert családi háttérrel Vargát kinevezni, mert eleve nemzetbiztonsági kockázat egy család- és közveszélyes őrülttel a nyakában az országra nézve. Jelzem, M. Péter a jelek szerint BÁRMIRE, ismétlem, BÁRMIRE KÉPES, KERÍTÉS LEBONTÁSRA, A HÁBORÚBA BELÉPÉSRE, A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK MEGNYOMORÍTÁSÁRA. Csupán azért, mert BUTA, TEHETSÉGTELEN, KÉPESSÉGTELENSÉGE OKÁN NEM ÁLLÍTOTTÁK RAJTBA SEHOL SEM. Pontosan azért nem, amit mint sajtóosztály vezető művelt, amit az egész családjával, a kollgáival szemben elkövetett és most az országgal szemben el akar követni. Pesty meg egy korlátolt sértett ember, akinek fáj, hogy magyar ember is lehet tehetséges és multimilliomos, irigyli a pénzt, helikoptert, de nem irigyli a munkát. Érdekes, amikor Mészáros a liberális kormányok alatt is ugyanúgy pályázott, kapott eu-s pénzt, munkát, befektetett, akkor nem zavarta. Az a 400 vállalkozás itthon adózik, itthon ad munkát, bazd meg! Pesty! Te is irigy proli lettél
mitfizetsky-2
2024. március 30. 16:44
Kiváncsi vagyok meddig tart ez a kabaré?
Skywalker_bp
2024. március 30. 06:05
@Patika - a hatalomban lévőknél és az azok pártján állóknál ez kötelező elvárás? Hogy Húsvétkor káromkodjon? Tótumfaktum hol vagy? Tudja valaki, hogy ki vállalja azt az alkotmánybírói helyet, amit Trócsányi László nagycsütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében visszautasított? 🤣🤣🤣✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Patika
2024. március 30. 05:50
Hát újra itt van, újra itt van a nagy csapat! Csapjad össze, csapjad össze neki a mancsodat! -mert az ügyeletes mű szirén meghatónak betanult közönséges éneke már zeng..... Odüsszeusz viaszos vattáját tenném a fülekbe. hisz mindenből ő folyik, így ki se kerülhetem a médiatengeren. Nézni könny őr-telenül már sokkal könnyebb, így tűnik fel a kép hátterében az a fehér autó, amiben talán a hivatalos súgógépek ülnek és villogóikat bekapcsolva kimentik az agyba főbe vert szerencsétlent a túl nagy nyilvánossága előtti szánt szándékos kitalálásból. Mielőtt a rák a vetésbe menne.. Ja, hogy korábban esküdte, hogy lesújtottsága okán nem tesz majd ilyet? Halkan mondta, vagy kevés média írt róla, vagy a cigányok zöme ma se tud olvasni, a zömünk annyira hülye, hogy nem fogta fel mit írtak neki. Talán a beléjuk sulykolt frázisok nem hagynak helyet a moslékos fejekben, Szép, de nem igaz óriásplakátfrázisok miatt. Joe Bidenként felejtik a látott betű előttii többit? Ú-ú-ú (basszák meg)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!