Vogel Evelin nem finomkodott: Magyar Péter nem tudja elhozni az általa beígért változást az országban

2024. október 11. 15:19

Magyar korábbi barátnője arról beszélt, még mindig hisz a változásban, de attól tart, éppen Magyar Péter személyisége az, ami ennek az útjában áll. Vogel állításaival kapcsolatban megkerestük Magyart, aki egyelőre nem válaszolt.

2024. október 11. 15:19

Nyitókép: Képernyőkép

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, péntek reggel egy rövidke videóval jelentkezett Vogel Evelin. A videóban Evelin elmondja, hogy Magyar Péter és Radnai Márk megfenyegette őt, amit Magyar Péter nem erősített meg. „Amikor megérkeztem, egy kis szokásos chit-chat után behívott a házba, ahol – mint kiderült utólag – Radnai Márk is tartózkodott. Becsukta az ajtót, lement a konyhába, majd feljött a Márkkal és egy papírral a kezében. A papíron az állt, hogy tudják, hogy én mit tettem, hogy mi van nálam, és hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, hogyha nem segítek nekik, akkor tönkreteszik az életemet, börtönbe juttatnak” – mondta Vogel. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ekkor döntötte el saját bevallása szerint Vogel, hogy felkeres néhány újságírót. „Az Index volt az, amelyik a leghamarabb reagált. 

Higgyétek el, én nem akarom elvenni a változás reményét vagy lehetőségét. 

De azt gondolom, hogy nagyon nem mindegy, hogy ki és milyen értékek mentén szeretne változást hozni ebbe az országba” – fogalmazott, majd megjegyezte, hogy az interjúval be akarta mutatni Magyar Pétert, és hogy a legelejétől kezdve vele dolgozott azért, „hogy a magyar politika egy több mint egy évtizedes válság után elindulhasson egy békés reform útján”

Én ebben a változásban még mindig hiszek. De attól tartok, éppen Péter személyisége az, ami ennek útjába áll. 

Az Index-interjú megjelenése óta folyton csörög a telefon, sok esetben a Péter által megfogalmazott hazugságokra kell reagálnom ahelyett, hogy a lényegről tudnánk beszélni”. 

Az ügyben kerestük Magyar Pétert. Amint reagál a Tisza Párt vezetője, frissítjük cikkünket.

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sacap
2024. október 11. 17:13
Ugyanolyan fals kutya mint a stricije.
Dunhill67
2024. október 11. 17:07
"hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, hogyha nem segítek nekik, akkor tönkreteszik az életemet, börtönbe juttatnak” ...ennek a nyomorultnak olyan hangfelvétele is van(?),amitől megbukik a kormány...de azonnal....aztán az is eltűnt mint a hugyos szakdolgozata:))
5m007h 0p3ra70r
2024. október 11. 17:06
»reakcio1969 2024. október 11. 16:58 • Szerkesztve Elnézve ezt a vergődést amit a proaganda művel kezd hihetővé válni az , hogy van remény. « Nagy remény, nagy csalódás morzsika. »Kösz propaganda. Tàpláljátok a magyar társadalomban szunnyadó apátiát. Ha így fojtatjátok nemsokára a parázsból láng lesz. « Nem láng lesz itt, hanem nyelvtan osztályozóvizsga a foLYtatásban morzsi. 🤣🤣🤣
reakcio1969
2024. október 11. 17:04 Szerkesztve
Egy magánéleti válságba került nő nem a nyílvánossàggal osztja meg a nyomorát. Nem életszerü. Így biztos propaganda és nem érinti azt az alapkérdést, hogy ezt a rezsimet fel kell számolni. MP- vel vagy nélküle. Ezt nem értik a fideszesek ezért pereg le minden karaktergyilkolászás, mert nem a személy fontos hanem az eredmény. Ha majd ott tartunk, hogy a romokon egy új orsztágot építsünk majd fontossá válik. De ez most nem lényeges, mert előbb át kell menni a hídon. Hogy ez nem jó. Persze. De ekkora az elégedetlenség. "Te tetted ezt király."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!