Videón, ahogy egy ukrán busz a szalagkorlátnak présel egy autót az M0-áson

2024. október 02. 08:30

A baleset következtében a motorháztetőn kívűl minden elem megsérült a kocsin.

2024. október 02. 08:30
null

Nyitókép: Képernyőkép / bpiautosok.hu

 

Minden előzmény nélkül rápréselt egy autót a szalagkorlátra egy ukrán busz az M0-son, majd a balesetet okozó sofőr nem akart megállni – olvasható a Budapesti Autósok oldalán. „Ma reggel az MO maglódi szakaszán haladtam a belső sávban, amikor minden előzmény nélkül egy ukrán busz leszorított a szalagkorlátra. Miután felpréselt, továbbhajtott és a feltorlódott forgalomban értem utol és leállása szólítottam fel” – idézte fel a történteket a sofőr.

Helyszíneléskor jöttek az indokok, hogy nem hibás. A videó természetesen jó szolgálatot tett. A motorháztetőn kívül minden elem sérült a kocsin” 

– tette hozzá. 

A portál szerint a balesetet vélhetően az okozta, hogy a leszorítás után megjelenik a felvételen egy Toyota, amely a busz elé hajthatott. 

Az esetről a videót itt tekintheti meg

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2024. október 02. 09:21
Nem leszorította, hanem oda ment a pofonért. Erőszakosan.
Dictator
2024. október 02. 09:15
A legkörültekintőbb vezetés ellenére is előfordulnak közlekedési balesetek, de ha egy lassítással és egy "kurva anyázással" megelőzhető egy baleset én inkább mindig azt választom, minthogy belemenjek egy veszett fejsze (busz kontra személyautó=erősebb kutya baszik) szituációba.
sexykitty-5000101
2024. október 02. 09:13
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­­k­e­l­d­­ ­­­a­ ­­s­z­e­­x­­i­­ ­p­­­u­­n­­c­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
mandala-3
2024. október 02. 09:10
Érthető, hiszen nagyon siettek az ukik a Balatonra!! Ezért nem vette észre,hogy mit tett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!