„Ukrajna egyetlen esélye...” – Robert C. Castel elmondta, mit gondol Trump világháborús nyilatkozatáról (VIDEÓ)

2024. október 14. 19:13

A biztonságpolitikai szekértő szerint vannak olyanok, akik mindenáron össze akarják mosni a világban zajló konfliktusokat.

2024. október 14. 19:13

Nyitókép: Donald Trump beszédet mond a Pennsylvania állambeli Scranton városban (Fotó:MTI/AP/Julia Demaree Nikhinson)

Kétségbeesve próbálják megállítani Donald Trumpot, döbbenetes, hogy milyen erős erre a motiváció – mondta az Ultrahang adásában Robert C. Castel biztonságolitikai szakértő, a republikánus elnökjelölt elleni újabb merénylet hírére reagálva.

Castel egy klasszikus kampánymondatnak nevezte Trump azon aggodalmát, amely szerint az amerikai kormányzat jelenlegi politikája miatt 3-4 hónapon belül kitörhet a harmadik világháború.

Ugyanakkor ettől még nem lehet hiteltelennek nevezni ezt a kijelentést 

– hangsúlyozta.

Ezt is ajánljuk a témában

A szakértő kifejtette: vannak olyanok, akik mindenáron össze akarják mosni a világban zajló konfliktusokat, és ez az a gondolkodás, amely egy világháború felé sodor minket.

Ha viszont el akarjuk kerülni a világháborút, akkor nagyon fontos, hogy a nyugati döntéshozók ne így kezeljék ezeket a dolgokat.

Az orosz-ukrán háború kapcsán idézett egy olyan véleményt, amely szerint Ukrajna egyetlen esélye paradox módon éppen Donald Trump. Mert Európa támogatásával Ukrajna elveszti a háborút, ahogy a jelenlegi demokrata kurzussal is. 

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:


 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tasi János
2024. október 14. 21:36
Ukrajna egyetlen reménye, hogy mielőbb felszabadul a Nudelman rezsim rémuralma alól...
sexykitty-5000111
2024. október 14. 21:02
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­­­k­e­­­l­d­­­ ­a­ ­­s­­­z­e­­­x­­i­­ ­­­p­­u­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
herden100
2024. október 14. 20:14
EZT NÉZD MEG !!!!!!! m.youtube.com/watch?v=svK9ghuRjfM&pp=ygUZdG9yb2N6a2FpIGzDoXN6bMOzIGl6cmFlbA%3D%3D ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
herden100
2024. október 14. 20:14
🙃 m.youtube.com/watch?v=muK5_dNH-BY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!