Tombol az Orbán-gyűlölet: Farkasházy Tivadar behódolt Magyar Péternek

2024. október 21. 12:16

Farkasházynak és a többi véresszájú baloldali megmondóembernek gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy ki, csak már váltsa le végre Orbán Viktor.

2024. október 21. 12:16
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

„Klubrádióban vendégeskedett Farkasházy Tivadar, aki sok mindenről beszélt az interjú során. A Heti hetes, Gálvölgyi, Havas, Hernádi, a rádió kabaré és a Hócipő is szóba került. Természetesen a politika is megjelent a műsorban. A Fakasházytól megszokott Orbán-gyűlölő, gonoszkodó, humorosnak szánt pikírt megjegyzések sorjáztak a beszélgetés során. Egy riporteri kérdésre, mely szerint hogy fogadta Magyar Pétert, azonnal kibújt a szög a zsákból:

»Apróhirdetésekben szokott lenni, hogy minden megoldás érdekel. Ennél csak jobb jöhet. Hiszen ez egy jogász maffia, ami 1989-ben alakult a Bibóban és minden hatalmat megragadott. Azt remélem, hogyha nem is lesz egy jó vezető, nem fog egy ilyen hierarchiát és egy ilyen hűbéri társadalmat építeni.«

Farkasházynak és a többi véresszájú baloldali megmondóembernek gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy ki, csak már váltsa le végre Orbán Viktor. Ilyen a baloldal által tudatosan megtervezett jövő. A gyűlölet szava ez, nincsenek érvek, csak fröcsögés.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy Ervin

Mandiner

Idézőjel

Megjön a siker, kijutunk egy világversenyre, milliók ünneplik a játékosokat – és a focit korábban fikázó fickók felveszik a nemzeti zászlót magukra. Istenem, de sokan vagytok… Nagy Ervin írása.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. október 21. 14:37 Szerkesztve
Tombol az Orbán-gyűlölet Aztán ezt hogyan is teszi a "gyűlölet"? Tombolni a vihar szokott Jenőke. Milyen iskolába jártál te, tán a tápiószecsői kültelki faiskolába? Látod, ott szoktak tombolni a cigányok. Olyankor aztán kimennek a fakabátok és ijedten elmenekülnek. Rendet senki nem tesz, különösen a ragyás nem. Ugyanis ahhoz neki is el kellene talán számolni néhány régi dologgal. De mivel "büntethetetlenség" témában olyan nagy az egyetértés a fideszes maffia és az ellenzék haramiái között, hogy erről szó sem lehet. Hasonlóan az ügynöknévsorhoz. Ha nyilvánosságre kerülne a valóság, talán nem lenne elég parlamenti képviselő egy érvényes szavazáshoz. A nép pedig leesett állal bámulhatna, hogy akkor mi is van, ki honnan jött, mit hozott és mit vitt és persze mennyiért, kinek a megbízásából? Ti pedig járjatok nyitott szemmel és szívvel. Ne vegyetek be semmiféle cukrozott mézes spárgát.
csapláros
2024. október 21. 14:30
pollip 2024. október 21. 14:09 ..."Fajkasházyval mindenkinek tele van a hócipője. MP ezzel nem lesz kisegítetve:-))))"... De, de, mindaddig ki lesz segítve vele a Poloskapeti, amíg Fajkasházi fel nem ébred a révületéből, hogy a Peti DIKTATÚRÁJA és a kádári diktatúra vidám barakkja - hitelből - az KETTŐ. A mostanihoz a gatyáját is le fogják vetni és az elfekvőből már hiába reklamál, mert akkor már késő lesz.
csapláros
2024. október 21. 14:25
Fajkasházi, a vén hülye, meg szétnézhetne szerte az országban, hogy a mostani "hierarchiát és hűbéri társadalom", vagy egy ÚJ, LIBERÁLNÁCI DIKTATÚRA, bár neki, úgy képzeli, hogy mindegy, mert ő egy VÉDETT SZEMÉLYNEK tartja magát, akinek fingja sincs a mai világról. Abban az illúzióban él, hogy a kádári vidám barakk továbbra is és jogfolytonosan vihető bárki által tovább, mint a Trianon előtti Magyar Királyság... és hogy ezzel valamikor is 3,60 lesz egy kiló kenyér és 1 forint a fagyi.
csapláros
2024. október 21. 14:20 Szerkesztve
o1gtolvaj-3Graf 2024. október 21. 12:49 ..."Bese gatya mar nem jo neked? "... Téged a kerítésen túlról bekiabáló, a magyarság és Magyarország ellenségét, ez nem kéne hogy érdekeljen. Elvégre te a háromnegyedét vagy a felét, de mi csak az 1/22-ed részét fizetjük a svéd rezsinek, neked a szemed alatt kettő, de nekünk SZÉP kártyánk és családi adókedvezményünk, a DOLGOZÓ diákoknak és nyuggereknek járulék mentességük van, egy hangyapöcsnyinél kicsit nagyobb 15 %-nyi jövedelemadóval, a cigányoknak közmunkáért MEGEMELT szociális és beiskolázási segélyek, családi pótlék, családi kedvezmény. Itt BÉKE és BIZTONSÁG, nálatok meg a a kaporszakállúak garázdálkodásai, a füledbe ordítozó müezzinekkel, akik lelakták már a Nyugat jólétét, és no-go zónáik leprás fekélyként gyarapodnak országok szerte... pofádat tehát laposba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!