Zelenszkijt akarná magyar miniszterelnöknek a Tisza-párti tüntető (VIDEÓ)

2024. október 24. 17:16

Varga Ádám ismét álruhát öltve jelent meg a Tisza Párt rendezvényén, és tett fel kérdéseket a résztvevőknek.

2024. október 24. 17:16

Nyitókép: Képernyőfotó

Varga Ádám, a Fair Right Youtube-csatorna műsorvezetője, a Pesti Srácok szerzője ismét álruhát öltött, és a kárpátaljai Cseszne Pravo (Fair Right) újságírójának adta ki magát, és így készített interjúkat Magyar Péter október 23-i rendezvényén

Volt olyan résztvevő, aki azt nyilatkozta neki, hogy 

ha most választhatna, hogy ki legyen Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor vagy Volodimir Zelenszkij, akkor lehet, hogy Zelenszkijre szavazna.

Egy másik megszólaló szerint, „az a réteg támogatja az orbáni rezsimet, aki aluliskolázott”, és nem az intelligens emberek táborát gyarapítja.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy fiatalember arra a kérdésre, hogy ha Magyar Péter 2026-ban hatalomra kerülne, mit kellene tennie ahhoz, hogy a két ország, Magyarország és Ukrajna kapcsolata javuljon, azt felelte, hogy először is fel kellene vállalnia Ukrajna támogatását politikailag. Majd azzal folytatta, hogy 

Magyar helyében humanitárius, pénzügyi és katonai segélyt is nyújtana a háború sújtotta országnak. 

Egy másik fiataltól pedig valamivel később azt kérdezte, hogy megbocsátott-e Ukrajnának azért, hogy az 1956-os forradalom alatt ukrán katonák is harcoltak a magyar felkelők ellen. Erre azt a választ kapta, hogy „természetesen igen, hiszen azok a katonák is parancsokat követtek”.

A teljes összeállítást alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. október 24. 19:25
És ezek mászkálnak lyukas zászlóval! Sötét, bugris, hazaáruló csürhe!
kircike
2024. október 24. 19:24
Az összes ellenzéki szavazónak ennyi esze van!!!
pirip8csfalva
2024. október 24. 19:20
Gratula a sok agymosott tiszanirkának, ezeknek még egy Zelenszkij diktátor is jobb lenne,csak ne az Óbán..Érdekes folyamatosan OV-t diktátorozzák, de egy valódi diktátort azt simán megszavaznának, nem gázos nekik,hogy a határon túl rekedt honfitársaikat ez a diktátor rezsim elnyomja,mert szerintük ott demokrácia és szabadság van, és nálunk Magyarországon van diktatúra...A sok tanulatlan,agymosott fiatalnak kellene egy 56-osban részt venniük,akkor megtudnák milyen megszállotnak lenni és felkelni a megszállók ellen,csak hogy érezzék a törődést. Olyat hogy Trianont, 56-ot vagy bármi hasonlót,ami a népünket széttépte, diktatúrába taszította,kirabolta,megerőszakolta,soha nem lehet megnocsátani...Ezek agymosott,hazaszeretet nélküli ostobák...Szavak,fogalmak,érzések jelentésével nincsenek tisztában..Mondjuk ezektől a szektatagoktól mit lehet várni,az összes aluliskolázott ,IQ nulla bajnok..
sexykitty-5000124
2024. október 24. 19:12
🍓 ️ ­É­r­t­­é­k­e­­­l­­­d­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­­e­x­­­i­­­ ­p­u­­­n­c­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!