Tahónak nevezték a Fidesz-szavazókat Magyar Péter testvérének csatornáján (VIDEÓ)

2024. október 20. 15:25

A Szabadsajtó Klub című műsorban viccelődtek az ellenzéki újságírók az október 23-i kormánypárti megemlékezésen résztvevőkön.

2024. október 20. 15:25
null

Nyitókép: képernyőfelvétel a videóból

 

Ezentúl hetente jelentkezik a Szabadsajtó Klub című műsor, a Magyar Péter testvéréhez köthető kontroll.hu-n. A mostani adásban a műsorvezető Gulyás Balázs Stumpf Andrással, a Válasz Online újságírójával, Tóta W. Árpáddal, a HVG publicistájával és Tompos Ádámmal, a Magyar Hang újságírójával beszélte át az elmúlt hét legfontosabb közéleti eseményeit.

Ezt is ajánljuk a témában

A személyeskedésektől sem mentes adásban egy ponton (13:48) a műsorvezető azon lamentál, hogy „nem lesz ciki, hogyha egy válogatott közönség megjelenik a Millenáris Parkban, ahova az azért olyan hú de nagy tömeg nem fér be. Tehát párezer ember befér, és mondjuk, a Tisza Párt egy vonulásos tüntetést tart. Igaz, hogy ők is Budán egyébként, de délután, és azon látványosan többen lesznek, mint amennyien a Millenáris Parkba beférnek. Nem lesz kínos ez a Fidesznek, vagy már annyira nem fontos október 23-a a Fidesz-oldal számára, hogy igazából ezt így ki lehet bekkelni?”.

Erre Tompos Ádám, a Magyar Hang újságírója először kifejtette, hogy szerinte a Mi Hazánk ünneplői „létszámban versenyezni fognak a Fidesszel.  „Nem tudom, hogy most megint ilyen tao-buszokkal hozzák majd a választókerületi embereket?”– kérdezte, amire aztán Tóta W. lecsapott, feltéve a kérdést:

Tahót mondtál, ugye?”

Erre Tompos magyarázkodni kezdett, hogy „én tao-t, mert ugye tudod labdarúgás, tehát hogy a focicsapatok buszával”, de Tóta W. nem engedte el a témát, és gúnyosan megjegyezte:

 jó, csak hogy a h néma”.

A videó az alábbiakban tekintető meg, az ominózus rész 13:48-nál kezdődik:

 

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000118
2024. október 21. 01:08
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­­k­e­l­d­­­ ­­a­ ­­­s­z­­­e­x­­­i­­­ ­­p­u­n­­­c­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
mreinstand-2
2024. október 21. 01:06
Buszoztatott, nyálcsorgató tahó bugris balfaszok. Primitív csőcselék.
Picnic Niki
2024. október 21. 00:06 Szerkesztve
Bezzeg Bayer Zs-nak olyan finom, emelkedett, szellemes humora van, h kb kétévente a médiatanács is elmarasztalja
Fer70
2024. október 20. 23:54
Ezek ugyanazok. M.P. is ugyanabból a bandából való, ráadásul ő egy gátlástalan, becstelen, szemét alak. E mellett ma a Bródy is ostobázott egyet, ahogy illik, ahogy szokták. És úgy lesz megint, mint volt a gombázós MZP-nél és a korábbiaknál: nem, nem felejtünk, és helyükre tesszük őket, ahová valók!!! Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!