Az egyetlen alternatíva Magyar Péter – mondta Molnár Áron noÁr, majd rácsapott a műsorvezető fenekére (VIDEÓ)

2024. október 19. 12:38

Répa is előkerült a szürreális beszélgetős műsorban.

2024. október 19. 12:38

Nyitókép: Képernyőfotó

Molnár Áron, a noÁr mozgalom alapítója nemrég a MIVANAVELED SHOW vendége volt. A két műsorvezető, Pajor Kristóf és Turai Barnabás ebben többek között egy olyan játékra is meginvitálta a láthatóan magát kellemetlenül érző aktivista-színészt, mely során random szavakat – mint például cigányprímás vagy fehér felsőbbrendűség – kellett egy rapszövegbe beleszőnie. Meg is próbálta.

Majd váratlanul komolyra fordították a szót, és azt a kérdést tették fel neki, miként látja most Magyarország helyzetét. Erre a mozgalmát elmondása szerint már feladó Molnár Áron azt válaszolta, 

az egyetlen alternatíva Magyar Péter.

„Azt gondolom, hogy ebben a helyzetben Magyarországon nincs jobb alternatíva” – tette hozzá. 

Eközben Pajor Kristóf Áron mellé telepedett a kanapéra, és rágcsálni kezdett egy, a hátsó fertálya irányából előhalászott répát. Molnár erre hevesen megragadta a zöldséget, szeretett volna kérni belőle egy harapást, ám Pajor szintén hevesen tiltakozni kezdett. Ettől függetlenül a színész tört magának a zöldségből.

Ezután a műsorvezető felállt noÁr mellől, aki ezt a pillanatot kihasználta: váratlanul rácsapott a fenekére.

A szürreális műsorban természetesen egyéb érdekes részletekre is fény derült.

A vonatkozó részt alább tekintheti meg:

Egy időre leállt a noÁr-mozgalom

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, Molnár Áron még a tavasszal jelentette be, hogy visszavonul a noÁr-mozgalom egy időre leáll. A színész-aktivista a fizikai és mentális egészsége megőrzését emelte ki, mint a döntés hátterében álló okot.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000117
2024. október 19. 15:06
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­k­­­e­­l­­d­­ ­a­ ­­­s­z­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­c­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
robertdenyiro
2024. október 19. 15:05
Ez nagyon vicces. Tíz éve a bolgár lamantin, hat éve makizaj, most pedig már MP az egyetlen alternatíva a libkány söpredék számára. Jó a műsor. Hihetetlenül ostobák ezek a libkányok.
Tegnap
2024. október 19. 15:02
Nem az a baj ezzel a noárral, hogy buzi, hanem az, hogy egy faszfej, nyakig bújva a kancsal pedofil jenkibuzi seggébe, hogy akár onnan is kinyaljon néhány szaros dollárt.
rocktoberi-2
2024. október 19. 15:00
A mentális egészségére hiába ügyel ez a segghülye ripacs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!